Amazons sky faldt sammen
Foto: Colourbox
Amazon har i påskedagene kæmpet med store tekniske problemer i et datacenter i North Virginia, der reelt har betydet, at flere af selskabets mange cloud-kunder har været afskåret fra deres data på nettet.

Det skriver comon.dk.

Ifølge Associated Press har flere millioner brugere været påvirket af nedbruddene, der har stået på fra skærtorsdag til i søndags.

Problemet er dog større end som så. For selvom fejlene er rettet, så kan det få mange potentielle cloud-kunder til at stille spørgsmålstegn ved cloud computing og droppe planerne om at lægge deres informationer op i skyen.

Blandt de mest kendte virksomheder, der har været ramt, er de sociale medier Reddit og Foursquare, som havde store dele af deres data liggende på Amazons Virginia-server.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Seneste IT nyheder