Amazons sky faldt sammen
Foto: Colourbox
Amazon har i påskedagene kæmpet med store tekniske problemer i et datacenter i North Virginia, der reelt har betydet, at flere af selskabets mange cloud-kunder har været afskåret fra deres data på nettet.

Det skriver comon.dk.

Ifølge Associated Press har flere millioner brugere været påvirket af nedbruddene, der har stået på fra skærtorsdag til i søndags.

Problemet er dog større end som så. For selvom fejlene er rettet, så kan det få mange potentielle cloud-kunder til at stille spørgsmålstegn ved cloud computing og droppe planerne om at lægge deres informationer op i skyen.

Blandt de mest kendte virksomheder, der har været ramt, er de sociale medier Reddit og Foursquare, som havde store dele af deres data liggende på Amazons Virginia-server.
NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Gå til pleasure.borsen.dk Gadget på pleasure.borsen.dk

Seneste IT nyheder