Da man først begyndte at tale om e-handel, var mange overbeviste om, at vi i 2010 ikke længere ville kunne købe en skjorte i en fysisk forretning. Sådan blev det ikke helt. E-handlen vokser godt nok dag for dag og udgør en større del af vores indkøb, men shopping i fysiske butikker er langt fra gået af mode.

Sådan er det med alle fænomener fra den første store hype, til fænomerne finder et leje og en plads i vores dagligdag, forklarer partner hos analyse- og konsulenthuset Gartner, Peter Suhr.

Analysefirmaet Gartner har lavet en model, der beskriver udviklingen for en hel række af fænomener fra hype til dagligdag. Hør om baggrunden for modellen ovenfor.

Undersøgelse af virksomheders brug af sociale medier
Børsen Online har over sommeren været mediepartner til en omfattende spørgeskemaundersøgelse, der skal afdække virksomhedernes erfaringer med sociale medier – hvem har fået skabt værdi, og hvem har ikke?

Hvad er de største udfordringer, og hvor ligger potentialerne?

Undersøgelsen løber stadig, og alle virksomheder kan deltage i undersøgelsen her. Det gælder også virksomheder, der ikke har brugt sociale medier, men som overvejer at gøre det her.

Læs mere om undersøgelsen og initiativet her på www.socialsemantic.eu

Borsen.dk vil løbende dække emnet og følge op på resultater fra undersøgelsen.


Ny sæson af podcasten Topchefernes strategi med Niels Lunde

Den danske arkitekt Bjarke Ingels er kendt over det meste af verden og har fået international succes med virksomheden Bjarke Ingels Group - i daglig tale kaldet BIG.

Men hvordan ser Bjarke Ingels på strategi i sit særlige krydsfelt mellem en kunstnerisk og en kommerciel verden? Hvorfor eksisterer BIG? Hvilke kompetencer indeholder virksomheden? Hvordan tiltrækker han de bedste medarbejdere?Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Gå til pleasure.borsen.dk Gadget på pleasure.borsen.dk

Seneste IT nyheder