Kraftig kritik af Telias iPhone-tilbud
Det skulle have været den helt store fest for de mange danskere pionere, der allerede har købt med Apples teknologiske gennembrud på mobilfronten, iPhone. I stedet raser de selvsamme pionere nu over Telia.

I fredags blev det offentliggjort, at det er Telia som får eneretten til trafikken på iPhonen. Men Telias tilbud om "fri trafik" for 599 kr. om måneden bliver betragtet som en hån mod de godt 10.000 danskere, der allerede har en iPhone.

I flere debatter på nettet, og i kommentarer sendt til borsen.dk, fremgår det meget tydeligt, at Telia har gjort regning uden kunde.

I hvert fald lyder kritikken, at den frie trafik på 300 mb pr. måned for 599 kr. ikke giver adgang til de "flere tusinde normale hjemmesider".

Men den holder ikke. En læser skriver at "man højest ville kunne besøge 5-6 hjemmesider om dagen før forbruget vil overstige de 300 mb". Et ægte frit dataabonnement ville nærmere ligge på 10 GB, lyder påstanden.

Man kan læse meget mere om Telias tilbud, og de vrede iPhone-brugeres reaktion, på iPhone-brugernes hjemmeside. Linket står til højre for denne artikel.

Andre læser dette lige nu


Seneste IT nyheder

Pleasure anbefaler