IT-Universitet henter friskt blod ind i bestyrelsen, men holder fast i formanden, Mogens Munk Rasmussen. Den forhenværende topchef i Nykredit får selskab af en håndfuld nye ansigter og en "gammel" kending fra Nykredit.

Per Ladegaard, der er koncerndirektør i Nykredit og adm. direktør Lisbeth Zornig Andersen fra Specialisterne er blandt de indskiftede i IT-universitets øverste myndighed.

Her sidder desuden underdirektør i ATP, Lilian Mogensen, og adm. direktør i Tech Transfer Office, Jon Wulff Petersen, der begge er tidligere medlemmer af IT-Universitets bestyrelse.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra IT-Universitetet i København, hvor nogle af bestyrelsens opgaver bl.a. er at varetage universitets interesser som uddannelses- og forskningsinsitution.

Bestyrelsen fastlægger desuden retningslinjer for organisationen, den langsigtede virksomhed og udviklingen for IT-Universitet i København, der også har fået de to studerende Vincens Mink og Claus Borum Poulsen samt lektor Lone Malmborg og presseansvarlig Pia Svejgaard Pedersen ind i bestyrelsen.

Andre læser dette lige nu


Seneste IT nyheder

Pleasure anbefaler