IT-Universitet henter friskt blod ind i bestyrelsen, men holder fast i formanden, Mogens Munk Rasmussen. Den forhenværende topchef i Nykredit får selskab af en håndfuld nye ansigter og en "gammel" kending fra Nykredit.

Per Ladegaard, der er koncerndirektør i Nykredit og adm. direktør Lisbeth Zornig Andersen fra Specialisterne er blandt de indskiftede i IT-universitets øverste myndighed.

Her sidder desuden underdirektør i ATP, Lilian Mogensen, og adm. direktør i Tech Transfer Office, Jon Wulff Petersen, der begge er tidligere medlemmer af IT-Universitets bestyrelse.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra IT-Universitetet i København, hvor nogle af bestyrelsens opgaver bl.a. er at varetage universitets interesser som uddannelses- og forskningsinsitution.

Bestyrelsen fastlægger desuden retningslinjer for organisationen, den langsigtede virksomhed og udviklingen for IT-Universitet i København, der også har fået de to studerende Vincens Mink og Claus Borum Poulsen samt lektor Lone Malmborg og presseansvarlig Pia Svejgaard Pedersen ind i bestyrelsen.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Gå til pleasure.borsen.dk Gadget på pleasure.borsen.dk

Seneste IT nyheder

Pleasure anbefaler