SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Investor

To danske aktier er steget over 100 pct. under nedturen

Investorerne Jesper Langmack, Polaris, og Ole Søeberg, tidl. formand for Dansk Aktionærforening, fortæller om deres porteføljer i Børsen Investor Podcast. Foto: Simon Fals
Investorerne Jesper Langmack, Polaris, og Ole Søeberg, tidl. formand for Dansk Aktionærforening, fortæller om deres porteføljer i Børsen Investor Podcast. Foto: Simon Fals

Langt de fleste aktier er i minus i år – men to danske rederiaktier viser sig som rene aktieraketter: D/S Torm og D/S Norden.

Tankrederiernes børsværdi er steget 200 pct. og 120 pct. alene i år. De to aktier er på programmet i Børsen Investor Podcast, hvor investorerne Ole Søeberg og Jesper Langmack diskuterer opkøbsmuligheder i det faldende marked.

Jens Løgstrup er én af de investorer, som har satset massivt på opturen i tankskibsmarkedet, og han mener, der kan være mere at hente. Derudover nævner han også Jyske Bank som en mulighed.

“Men lad være med at gøre som jeg, hvor du investerer 65 pct. af din formue i kun tre aktier. Spred risikoen lidt mere,” lyder det fra Jens Løgstrup, hvis portefølje er oppe med 6 pct. i år.

⚙ For at se dette indhold skal du acceptere cookies

Jesper Langmack, direktør i Polaris Flexible Capital, har ændret i sin portefølje, så aktier ikke længere vejer tungest.

“Kreditobligationer ser jeg mere potentiale i nu, end i et aktiemarked der maks. vil kaste 6 pct. af sig de næste ti år,” siger Jesper Langmack med reference til Rådet for Afkastforventninger. I podcasten fortæller han, hvordan hans portefølje ser ud.

Hør også, hvilke selskaber tidligere formand for aktionærforeningen Ole Søeberg holder øje med. Kan den nye Porsche-aktie, der kommer i handlen nu, være en mulighed?

Følg podcastens All Star-portefølje her: https://www.home.saxo/da-dk/campaigns/all-star-portfolio

Vært: journalist Tina Riising og investorredaktør Simon Kirketerp.

Teknik: Mie Hee Christensen.

Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Morgenbriefing

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads

Forsiden lige nu