SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Investor

Tag med på tilbudsjagt: Her er tre udbombede eliteaktier med kurspotentiale

Nina Movin, adm. direktør, Otto Mønsteds Fond, er klar til at gå på tilbudsjagt i aktiemarkedet. Arkivfoto: Jonas Pryner Andersen
Nina Movin, adm. direktør, Otto Mønsteds Fond, er klar til at gå på tilbudsjagt i aktiemarkedet. Arkivfoto: Jonas Pryner Andersen Foto: Jonas Pryner Andersen

Danske eliteaktier er kommet godt fra start i det nye år, og nu er danske investorer klar til at gå ombord i udvalgte aktier, som er kommet billigt til salg efter sidste års gedigne prygl.

Nina Movin, adm. direktør, forvalter en formue på 1 mia. kr. i Otto Mønsteds Fond, hun har kontanter på sidelinjen og har kig på den mest shortede aktie i C25-indekset.

“Jeg kan godt lide den nye hands on-ledelse i Ambu. Topchefen Britt Meelby har annonceret en ny strategi, som jeg med interesse har lyttet til,” siger Nina Movin og uddyber i Børsens Investor Podcast, hvilket potentiale hun ser i aktien.

⚙ For at se dette indhold skal du acceptere cookies

Privatinvestor og tidligere børsmægler Peter Bækgaard udpeger Lundbeck som en mulighed.

“Selskabet er kommet i modvind efter sidste år aktiesplit og dårlig kommunikation med markedet, men jeg lurer på aktien,” siger Peter Bækgaard og fortæller i podcasten hvorfor.

En anden aktie, der sidste år fik slag, var et stort dansk tech-selskab, som mistede 63 pct. af sin markedsværdi. Nu anses aktien som en mulig outsider, vurderer Børsens investorredaktør Simon Kirketerp.

Novo Nordisk er danske investorers største darling. Direktør i Dansk Aktionærforening, Mikael Bak, fortæller i podcasten hvorfor, og hvilke risici der kan være i aktien.

Følg podcastens All Star-portefølje her.

Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Morgenbriefing

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads

Forsiden lige nu