SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Investor

Stort kursfald sender Netcompany-aktie på tilbud: “Jeg køber op”

Netcompany falder mere end 20 pct. på fondsbørsen onsdag efter en guidance, der skuffer investorerne voldsomt, og det kan være et signal om, hvad der er i vente, når de store, tunge C25-selskaber offentliggør deres årsrapporter i de kommende uger.

“Overskudsgrader og indtjeningsforventninger kan skuffe investorer og analytikere i en periode, hvor vi står over for økonomisk usikkerhed,” lyder det fra chefstrateg Henrik Henriksen, Petersen og Partners, i Børsens Investor Podcast.

Lars Hytting, aktiechef i Artha Kapitalforvaltning, er enig, men ser også faldet i Netcompany som et godt tilbud.

Jeg mener, at det er en meget forsigtig udmelding fra selskabet

Lars Hytting om Netcompany

“Jeg er langsigtet investor, og jeg har været ude at købe lidt op her til morgen,” afslører han i Børsens Investor podcast.

“Jeg mener, at det er en meget forsigtig udmelding fra selskabet. De har tidligere haft meget store armbevægelser. Netcompany er ikke noget dårligt selskab, og i dag (onsdag, red.) er den så lige blevet 20 pct. billigere. Et fint tilbud, hvis du ikke skal ud og sælge om en måned,” siger Lars Hytting.

⚙ For at se dette indhold skal du acceptere cookies

Flere spændende aktier er i vælten i øjeblikket, heriblandt ISS, som har overrasket positivt med foreløbige årstal, DSV er potentiel byder på en af verdens største speditører, Altor køber op i FLS, og A.P. Møller-Mærsk har fået ny topchef.

Ovenstående aktier bliver vendt i Børsens Investor Podcast, og investorerne giver et bud på, hvordan en portefølje kan se ud, og hvor de gode muligheder er.

Værter journalist Tina Riising og investorredaktør Simon Kirketerp

Du kan se podcastens All Star-porteføljen her.

Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Morgenbriefing

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads

Forsiden lige nu