Popsmed og fodboldstjerne med i velgørende it-projekt

267587_16_9_large_898.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
08. okt 2013 KL.15:05
Iværksætteren Janus Rægaard Nielsen, der i sommer solgte app-virksomheden Mymobilesecurity for et tocifret millionbeløb, har sat et nyt velgørenhedskoncept i søen. 

Formålet med Charity-antivirus er at tilbyde antivirus-software til folk mod frivillig betaling. Betalingen går derefter ubeskåret til velgørenhed med fokus på børn. 

Det er et projekt, som landsholdsspiller Daniel Agger og musiker Mads Langer er ambassadører for.

Giver noget igen  

For It-iværksætteren handler det om at give noget igen. Janus Rægaard Nielsen er selv blevet far for seks år siden, så valget er naturligt faldet på at hjælpe udsatte børn i verden. 

"Karrieremæssigt er jeg kommet til et punkt i livet, hvor jeg har lyst til at forsøge at bidrage, give noget igen og gøre en forskel," siger den 42-årige iværksætter. 

Han håber derfor, at det nye projekt kan være med til at hjælpe de mange millioner børn i verden, der lever under dårlige vilkår.

Simpel idé

Ideen er sådan set ganske simpel. Brugerne får mulighed for at hente produktet gratis, men kan også vælge at donere nogle penge i samme ombæring. 

"Vi vil naturligvis gerne have så mange som muligt til at betale. 10 kr. eller 200 kr., det er helt i orden, mange bække små," siger Janus Rægaard Nielsen.

På den måde kan man som bruger være med til at støtte et godt formål med det beløb, man har lyst til. 

Agger og Langer bakker op

De to danske profiler Daniel Agger og Mads Langer støtter op om projektet på hver deres måde.

Daniel Agger er med i en halvandet minut lang video sammen med den fem-årige dreng William. Sammen beder de om støtte til projektet, mens tonerne af et af Mads Langers numre spiller i baggrunden. 

Derudover optræder begge stjerner på virksomhedens hjemmeside.