Ny debatredaktør på Børsen – Arzrouni bliver rådgiver

null

306986_16_9_large_587.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
06. jul 2015 KL. 9:31
Børsen får efter sommerferien ny debatredaktør, når Thomas Bernt Henriksen overtager stillingen efter Christopher Arzrouni. Thomas Bernt Henriksen er i dag økonomisk redaktør på Børsen, hvor han har dækket op- og nedturene i dansk økonomi siden 2002.

Han er i forvejen kendt, som en tydelig stemme i den økonomiske verden i kraft af sine indsigtsfulde analyser. Thomas Bernt er uddannet cand.polit., og har 13 års erfaring fra Danske Bank, som blandt andet afdelingsdirektør, inden han startede på Børsen. Sammen med assisterende debatredaktør Lisbet Røge Jensen skal han nu sørge for lederkollegiet og debatten om økonomi og erhvervsliv.

Christopher Arzrouni forlader Børsen for at blive særlig rådgiver for udenrigsminister Kristian Jensen (V). Han har siden 2011 være debatredaktør på Børsen, hvor han har sat avisen på landkortet med sine liberale holdninger.

Christopher har tidligere arbejdet i Finansministeriet, for Venstre, i DI, som redaktør på Weekendavisen, og han kender rollen som særlige rådgiver fra en lignende stilling i Fødevareministeriet for Eva Kjer Hansen (V).