Ny bog: Udnyt kontakt til kolleger optimalt

Generelt
Eksklusivt for kunder
02. feb 2015 KL.14:36

Mette Nørgaard har netop været i Danmark for bl.a. at promovere sin bog. Hun er bosiddende i USA og har skrevet “Touchpoints - Tænk ledelse i selv det mindste øjeblik”, der udkom på dansk i starten af september.

Hun har skrevet den sammen med den tidligere adm. direktør fra Campell Soup Company, Douglas Conant. Ikke specielt kendt i Danmark, men han har været en kendt lederskikkelse ‘over there’.

Den blev publiceret i foråret i USA, og den amerikanske titel er “Touchpoints - Creating Powerful Leadership Connections in the Smallest of Moments” og har bl.a. ligget på New York Times’ og Wall Street Journals bestsellerliste.

TouchPoints er en betegnelse, forfatterne bruger til at “beskrive, hvordan hver eneste af de mange kontaktsituationer, ledere har med andre i løbet af en arbejdsdag, i virkeligheden er samspilssituationer, der giver dem chancen for at berøre disse mennesker; påvirke, guide, skabe klarhed, inspirere, skabe en følelse af, at noget er presserende og påvirke begivenhedernes gang.

TouchPoint-ledelse handler ikke om at løbe hurtigere eller arbejde flere timer. Det handler om at være til stede som leder.