Milliondrømme hos 21-årig dansker

Generelt
Eksklusivt for kunder
11. jul 2011 KL.16:00
Den 21-årige iværksætter Søren Guldager Larsen har godt gang i sit firma Inmobile. Går alt efter planen skal virksomheden sælges om få år, så han kan kaste sig over nye projekter.

Det skriver Jyllands-Posten.

Sammen med sin far og storebror ejer han virksomheden Inmobile, der leverer teknik til sms-konkurrencer og håndterer ind- og udgående beskeder for private og offentlige virksomheder.

Omsætningen lød på 700.000 kr. sidste år for virksomheden, der blandt andet har Bankernes EDB Central (BEC), Danisco, Københavns Kommune og Rynkeby som kunder.

I år er målsætningen en omsætning på mere end det tredobbelte, nemlig 2,4 mio. kr., og fortsætter alt efter planen, skal virksomheden sælges inden for få år.

"Planen er inden for fire år at sælge til en konkurrent eller en køber, der vil ind på det danske marked, men vi skal have bygget forretningen op først. Fire år er rigtig lang tid, men på sigt bliver vi solgt. Så skal vi nok komme på noget andet," siger Søren Guldager Larsen til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Begyndte i 9. klasse

Søren Guldager Larsen begyndte allerede i 9. klasse med et lille hobbybaseret it-firma, hvor moderen var direktør, fordi han selv var for ung til et cvr-nummer. Han understreger, at han har mod på mere og allerede har planer om at starte nyt firma, når tiden med Inmobile er ovre.

"Helt sikkert. Ja, jeg vil starte mit eget igen og skal aldrig have en chef over mig," siger den unge iværksætter.