Maraton-løbere slås med skavanker

Generelt
Eksklusivt for kunder
02. feb 2015 KL.14:36

JEG ER SIMPELTHEN VANDSKABT! Det er den kontante konklussion hos Jacob Marsing-Rossini, adm. direktør Rossini Caviar, der har taget maraton-udfordringen op.

Jacob gør sammen med flere af forsikringsselskabet Gjensidige og Børsens løbehold skader og udfordringer op i deres løbedagbøger, som kan læses her.

I alt 14 løbere er nu godt i gang med at følge træningsprogrammer fra løbefirmaet Running26, mens der kureres småskavanker og justeres sko.

Dagbøgerne giver dig rig mulighed for at følge flere af løberne. Også kokken Bo Bechstatus over uge 1 efter at han er kommet i gang med benarbejdet, der skal gøre ham i stand til at løbe 42,2 kilometer den 19 april i Bostons gader.

"Jeg pustede som to køer der havde sex," lyder det bramfrit fra Bo Bech.

Protocol-direktør Christel Thrane motiveres af dødsangsten, mens Novozymes-direktør Nickie Inger Spile allerede er godt oppe i gear.

Direktør Frederik Juul, Sandrew Metronome, måtte nappe sine 12 kilometer med en af årstidens store udfordringer i ben og hoved; efterdønninger fra julefrokosten.

Og Boston-holdets mest erfarne maraton-løber, med 25 løb i bagagen, managing partner i Heidrick & Struggles, Michael Vad, er end på massagebriksen, da han glemte en af de mest grundlæggende naturlove.

Læs meget mere i de underholdende og inspirerende løbedagbøger.


Artiklen er bragt i samarbejde med Gjensidige Forsikring.