“Man skal huske på en ting, hvis man går ind i bestyrelser, og synes det er vældig fantastisk: Der er bestyrelsesansvar. Som verden udvikler sig, ser jeg flere og flere sager, hvor folk kommer i klemme”

Podcast: For mange unge virksomheder er en bestyrelse ofte set som et bekvemt gode snarere end en brændende nødvendighed. Derfor skal ejerledere granske bestyrelseskandidater godt igennem ligesom kandidater skal tænke over ansvaret, de påtager sig. Det mener Børsens Gazellepanel, der anbefaler iværksættere at starte i det små.

GazelleRoundtable_WaltherBoelge_031120_0004133 kopier.jpg
Topchef i Jyske Bank Anders Dam peger på, at man både som potentielt medlem og som adm. direktør skal kigge på motivationen ved bestyrelsesarbejdet. For det kan gå grueligt galt. Foto: Walther Bølge
Generelt
Eksklusivt for kunder
26. nov 2020 KL.13:05
“Først og fremmest er det vigtigst at finde de rigtige mennesker til en bestyrelse.” Det siger Johan Bülow om arbejdet med at finde en bestyrelse. Et arbejde han selv ventede længe med.“I virkeligh...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.