Johan Bülow om flygtige talenter: “Jeg har oplevet unge mennesker, som jeg har knuselsket i 18 måneder med et “nej, hvor er du dygtig” – og så er de videre”

Podcast: Unge medarbejdere er talentfulde, kreative, hårdt arbejdende – og svære at holde på. Har man fundet et talent, bliver det med andre ord sjældent til en lang ansættelse. Så hvad kan man gøre for at holde på dem? Det diskuterer gazellepanelet i “Børsen Gazelle Podcast”

Johan Bülow panel.jpg
“Noget af det mest jagede i dag er gode studentermedhjælpere. Og hver gang du har et problem, der skal knuses i organisationen, så er der nogle unge, der er tusindmetermestre i det,” siger Johan Bülow. Foto: Walther Bølge.
Generelt
Eksklusivt for kunder
29. dec 2020 KL.14:30
Selvom enhver tids ungdom ofte er udskældt, får nutidens unge yderst rosende ord med på vejen af Børsens gazellepanel bestående af iværksættere Birgit Aaby og Johan Bülow, vice president i Microsof...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.