Gratis inspirationsaften om løb, kost og netværk

240975_16_9_large_922.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
13. sep 2012 KL.22:59
Hvad skal du spise for at optimere din løbetræning? Hvordan kan træningen styrke dit netværk? Hvad er fidusen ved at træne sammen?

Børsen Løber inviterer nu læserne til en gratis inspirationsaften, hvor du kan få gode råd til at få endnu mere ud af dine løbeture.

Test løbeklub

Alle kan være med – uanset niveau til en aften, der først byder på en fælles løbetræning ved løbeklubben Børsen Løbers faste trænere fra Running26. Træningen vil give en smagsprøve på, hvad man får ud af et løbe i en klub.

For mange er det en øjenåbner at prøve en løbeklub, forklarer salgs- og kommunikationschef Anders Løvgreen fra Running26.

"Vi glæder os til at demonstrere, hvordan træning i grupper kan være sjov, lærerig og effektiv på samme tid. Det er altid en fornøjelse at stå med løbere efter træningen, der forundret erkender, at de ikke anede, det kunne være så sjovt at løbe," siger han.

Derudover er fast tilknytning til et løbehold en fremragende måde at udvide ens professionelle netværk på, tilføjer Anders Løvgreen.

Styrk netværket

Derefter fortæller direktør Christel Skousen Thrane fra erhvervsnetværket Protocol, om hendes erfaringer med at bruge motion som et aktiv til at styrke kontakten med andre erhvervsfolk.

Se vedhæftede TV-interview, hvor Christel forklarer om netværkserfaringerne.

Spis rigtigt

Arrangementets tredje ben bliver et inspirerende – og provokerende – foredrag fra ernæringseksperten Martin Kreutzer, der blandt andet rådgiver erhvervsledere om at optimere træningsindsatsen ved hjælp af kosten.

Kreutzer er ansat i Running26 og Børsens faste sundhedsskribent. Læs hans klummer her.

Hvor og hvornår?


Forsikringsselskabet Gjensidige, der er Børsen Løbers partner, lægger lokaler til arrangementet tirsdag den 9. oktober klokken 17.30-21.00. Adressen er A.C. Meyers Vænge 9, København SV.

Få mere information og tilmeld dig på borsen.dk/lobeaften

Og læs mere om løbeklubben Børsen Løber her. Og se TV fra træningen i vedhæftet indslag.