Gik konkurs i fredags - genoplivet mandag

308380_16_9_large_28.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
03. aug 2015 KL.16:33
Dele af den anerkendte konsulentvirksomhed Damvad Gruppen med omkring 50 konsulenter bliver videreført efter sin overraskende konkurs i fredags.

Det er de to oprindelige stiftere, Morten Dam Jespersen og Torben Bundgaard Vad, der sammen med Kristian Mørk Puggaard og Anders van Dhürbourgh-Jacobsen etablerer Damvad Analytics.

"Damvad Analytics vil fortsætte med at levere dagsordensættende analyser, der giver evidens til vigtige beslutninger i det politiske system," siger Morten Dam Jespersen, der er ledende partner i det nye firma.

Lægger ud med 20 ansatte

Damvad Analytics er baseret på i alt 20 medarbejdere fra det hidtidige Damvad. Resten bliver en anliggende for konkursboet, hvor advokat Kristian Gustav Andersson fra advokatfirmaet Rønne & Lundgren siden i fredags har været udpeget som kurator af Sø- og Handelsretten.

Damvad Gruppen har over de senere år ekspanderet til Norge og Sverige, men har ikke formået at få firmaets bundlinje til at følge med.

Derfor annoncerede Damvad i maj, at virksomheden havde brug for en partner til at fuldføre vækststrategien. Det kommer så først til at ske med en konkurs og en nedskalering af aktiviteterne som mellemstation.

Damvad Gruppen blev i 2011, 2012 og 2013 kåret som Børsen Gazelle for sin hastige, men stadig profitable vækst.