Efter exit fra Siemens Gamesa: Dongs tidligere guldfugle hapser dansk vindstjerne

353082_16_9_large_983.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
25. okt 2017 KL.11:43
Kun fem dage efter danske Michael Hannibal sagde sit job op som adm. direktør for offshoreforretningen i Siemens Games har han fået nyt job. 

Han bliver partner hos Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), der er de tidligere Dong-guldfugles investeringsselskab. 

Michael Hannibal får en "ledende rolle" i CIP's investeringsaktiviteter inden for offshore vindforretningen. 

"Michael er en pioneer og en af de ledende karakterer i offshore vind og har stået i spidsen for Siemens' og Siemens Gameas udviklingen til at blive en ledende leverandør af offshore vindturbiner og service. Han kommer med dybt kendskab til markedet, et stort netværk i industrien og har bevist sine lederevner og historik over for CIP," udtaler Jakob Barüel Poulsen, der er adm. direktør og medstifter af CIP.

Michael Hannibal starter hos CIP 21. december.

"Offshore vindindustrien ekspanderer nu fra primært at være en nordvestlig europæisk forretning til at være en global forretning, og jeg er glad for muligheden for at være en del af den rejse sammen med CIP-holdet. Jeg bidrager med min hands-on erfaring inden for offshore vind, som jeg har fået ved at positionere Siemens Gamesa som en global leder inden for offshore vind," siger den nye CIP-partner. 

CIP forventer tocifrede vækstrater inden for offshore vind i de kommende år.

I 2012 blev CIP etableret. De fire partnere Jakob Baruël Poulsen, Rune Bro Róin, Torsten Lodberg Smed og Christian Skakkebæk ejer og leder selskabet. 

De er alle fem tidligere Dong-ansatte og forlod selskabet i forbindelse med fyringen af den tidligere topchef Anders Eldrup i 2012.