Dømte pyramide-bagmænd på scenen igen

Generelt
Eksklusivt for kunder
20. jun 2010 KL.18:05
Allerede få uger efter, at de seks mænd bag det ulovlige pyramidespil Noble House blev idømt store bøder i byretten i Odense, optræder de igen med et nyt pyramidespil, skriver JydskeVestkysten mandag.
Deres dyre biler var søndag eftermiddag parkeret foran Den Gamle Grænsekro i Frederikshøj ved Christiansfeld.
I døren til kroen stod de seks bagmænd bag det ulovlige og nu opløste pyramidespil Noble House i flotte habitter og tog sammen med kvinder i marketingstøj smilende imod, da en busfuld håbefulde unge fra Sjælland iført partytøj kørte op foran kroen.
De seks bagmænd bag Noble House blev for knap tre uger siden i byretten i Odense dømt efter loven om ulovlig indsamling og idømt bøder på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Samtidigt skulle de seks bagmænd have værdier for 4,2 millioner kroner konfiskeret.
Dommen er anket, og siden har de seks bagmænd med hovedmanden fra Noble House, David Volkersen, i spidsen haft travlt med at arrangere nye hvervemøder rundt i landet til afløseren for pyramidespillet Noble House, nemlig Power Pack.
Her koster et medlemskab 19.400 kroner, hvorefter man efter instruktion går ud og skaffer nye medlemmer og på den måde selv får nogle af sine egne 19.400 kroner tilbage. Alt sammen i lighed med det nu opløste pyramidespil Noble House. (RB)