Det skriver medierne: Stadil vil fordoble omsætning i Hummel

344738_16_9_large_309.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
05. maj 2017 KL. 6:51

Stadil vil fordoble omsætning i Hummel

Efter fyringen af Hummels tidligere topchef på baggrund af uoverensstemmelser på det tyrkiske marked, har Chrisitan Stadil nu snart en ny ledelse klar til Hummel. Og missionen for den ledelse er klar: Omsætningen skal fordobles, der skal åbnes flere butikker og der skal satses på onlinehandel. Det fortæller Christian Stadil til Finans.dk.

GN arbejder på hemmeligt tredje ben


GN skruer voldsomt op for budgettet til en udviklingskomité, der i det skjulte arbejder på at skabe et nyt forretningsområde. Alene i år får arbejdet tilsidesat 125 mio. kr., en stigning på 50 mio. kr. fra året før. Det tredje ben skal ifølge Finans.dk komplimentere GN’s to andre forretningsområder, nemlig headsets og høreapparater.

Erhvervstyrelsen bruger kunstig intelligens til at bekæmpe svindel

Erhvervsstyrelsen sætter nu ind over for suspekte virksomheder, herunder særlig svindel og hvidvask. Der sker med computere udstyret med kunstig intelligens, der kan opsnappe usædvanlige mønstre i store sæt af data. Det skriver Berlingske Business.

Birger Christensen trækker sig ud af Kina

Efter i flere år at have prøvet kræfter med de store kinesiske marked for pelsfrakker trækker Birger Christensen sig nu følehornene til sig. Ifølge Berlingske Business vil Birger Christensen ikke kommentere på, hvad forsøget med Kina har kostet, ud over, at der er tale om betragteligt summer. Forsøget på det kinesiske marked skete i samarbejde med industrialiseringsfonden IFU og til at begynde med en lokal partner. 

Carlsberg overrasker i Østeuropa

Carlsberg oplever vækst i Østeuropa trods et problemfyldt marked i Rusland, hvor en ny lov ifølge direktøren vil reducere det samlede salg. Der forventes en samlet tilbagegang i volumen i Rusland på 4-5 pct. Det skriver Børsen.

Dong indgår forlig og får gevinst på 900 mio. kr.

Energigiganten Dong Energy har torsdag indgået et forlig i en voldgiftssag mod leverandørkonsortiet til den problemfyldte olieplatform i Hejre-oliefeltet i Nordsøen. Forliget påvirker driftsresultatet positivt med 900 mio. kr. Det skriver Børsen.