Det skriver medierne: Lavere skat, frygter høje lønninger og mere økonomisk ansvarlighed

363846_16_9_large_598.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
06. jun 2018 KL. 7:01
Jyllands-Posten Erhverv


Danske virksomheder sakker bagud i milliardstort 3D-kapløb

Med 46 mio. kr. i ryggen skal Dansk AM Hub hjælpe små og mellemstore danske virksomheder til succes i en 3D-industri i 

Danske rederier hænger stadig fast i dyndet

Et årti efter, at finanskrisen forkrøblede den globale shippingindustri, kæmper mange danske rederier fortsat med at presse et overskud ud på bundlinjen.

Berlingske Business

Kunderne dumper Netto: Her er butikken, der skal vende udviklingen.

I dag slår Netto dørene op for en ny og forbedret butik på Amager, der skal give kunderne en bedre købsoplevelse end den, de hidtil har fået – og dumpet i diverse målinger. 100 Netto-butikker skal hvert år have en overhaling, hvis det står til kædens direktør, Michael Løve.

Karsten Lauritzen om skattekapløb: Vi kan blive nødt til at flytte os på selskabsskatten

Mens selskabsskatten rasler ned i USA og EU, kommer Danmark under stadigt større pres i et »kapløb mod bunden«. Presset kan tvinge os til at tage et kig på satsen herhjemme, lyder det fra skatteministeren.

BØRSEN


Vraget Østergaard: S skal finde tilbage til ansvarligheden

Mette Frederiksens brud med De Radikale handler ikke alene om udlændingepolitik, men åbner også for at lave økonomisk politik med SF og DF

Med Socialdemokratiets melding om at ville danne regering alene ser partileder Morten Østergaard ikke kun et opbrud på 25 års tradition for at dele regeringskontorer med De Radikale. Han ser også et brud med den ansvarlige økonomiske kurs, der ifølge ham har defineret de to partiers samarbejde.

Netcompany: Høje lønninger kan true vækst

Inden Netcompany børsnoteres torsdag, oplyser it-selskabet, at det oplever stigende lønkrav. Konkurrenter genkender billedet. Det er ikke alarmerende, men bør være med i fokus, mener en investor

It-kometen Netcompany, der går på børsen torsdag, vurderer selv, at stigende lønkrav fra medarbejdere risikerer at bremse selskabets vækstrejse.