Det skriver medierne: EU-bøvl koster Postnord over 100 mio

null

361003_16_9_large_810.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
09. apr 2018 KL. 6:45
EU-bøvl koster Postnord over 100 mio. kr.
EU's konkurrencemyndigheder har endnu ikke godkendt det statslige indskud af kapital i Postnord. Danmark og Sverige, der ejer Postnord, blev ellers enige om at indskyde 1,7 mia. kr. i Postnords danske forretning i oktober. Posten er presset af faldende brevmængder. Nu bliver sagsbehandlingen i EU forsinket, fordi en række danske erhvervsorganisationer har klaget til EU over statsstøtten, som de mener udgør ulovlig statsstøtte, der bruges til at udkonkurrere private. Det skriver Finans.

Kirkbi ser årrække med lavere afkast
Lego-familiens pengetank fik et milliardafkast på sine investeringer i 2017, men i Kirkbi regner man med, at finansmarkederne vil give lavere afkast i fremtiden. Det skriver Finans.

Familie sælger ældgammel tobaksfabrik
Odense-virksomheden House of Oliver Twist, der er Danmarks ældste selvstændige tobaksfabrik, er overtaget af V2 Tobacco, som selv blev solgt i 2017. Det skriver Finans.

Vestasformand i åben krig med kapitalfonde
Vestas’ formand har intet tilovers for kapitalfonde, som han kalder "det værste skidt i samfundet", og han slår både ud efter TDC-handlen og Volvos tidligere ejere. Eksperter mener, at kritikken rammer ved siden af. Det skriver Business.

Børskandidat skal omsætte for 10 mia om to år

Den i offentligheden næsten ukendt virksomhed Nordic Transport Group (NTG) er på vej på børsen og planlægger at krydse 10 mia. kr. i omsætning inden for de næste år. Det skriver Business.

Leo Pharma skyder endnu en virksomhed af

Leo Pharmas innovationsarm, Leo Innovation Lab, spinner den anden virksomhed, Klikkit, ud på under en måned. Klikkit har opfundet en smartknap, som kan hjælpe patienter til at ændre vaner og huske at tage medicin. Det skriver Business.