Det sker i dag: Nye tal for boligudbuddet

392199_16_9_large_754.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
03. dec 2019 KL. 6:35
Udbudstal for boligmarkedet

Tirsdag morgen offentliggør Boligsiden.dk nye tal for udbuddet på boligmarkedet fra 1. december. Her fremgår udviklingen i landets regioner inden for villa/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidsboliger.

Nato-topmøde i London

Tirsdag formiddag holder afholdes der Nato-topmøde i London, der markerer organisationens 70-års fødselsdag. Det forventes at, stats- og regeringschefer fra medlemslandene deltager. Tirsdagens program byder bl.a. på visit til Buckingham Palace og møde hos premierminister Boris Johnson i Downing Street 10. Topmødet fortsætter onsdag.

Nationalbankens reserver


Nationalbanken kommer tirsdag med tal for valutareserven i november. Opgørelsen viser blandt andet, om banken har været nødt til at støtte kronen via opkøb.

Tesla-boss for retten

Tirsdag begynder en retssag mod Elon Musk, grundlægger af Tesla, i Los Angeles. Han står anklaget for bagvaskelse ved på sociale medier og i e-mails at have kaldt en britisk dykker for pædofil og børnemisbruger. Dykkeren hedder Vernon Unsworth og deltog i redningsarbejdet af en gruppe fodbolddrenge i en oversvømmet grotte i det nordlige Thailand i 2018.