Det sker i dag: Masser af nøgletal og Pape i to samråd

346092_16_9_large_7.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
31. maj 2017 KL.22:31
Fed-chefer holder tale 

Formanden for San Francisco-afdelingen af den amerikanske centralbank, Federal Reserve, holder i dag tale i Sydkoreas hovedstad Seoul. Ligeledes holder et bestyrelsesmedlem fra centralbanken, Jerome Powell, tale om pengepolitik kl. 14 dansk tid. 

Europæiske nøgletal

Italien offentliggør nye BNP-tal, og både Italien og Tyskland offentliggør PMI-tal for industrien i maj. Desuden kommer der PMI-tal for hele Eurozonen fra samme måned. Også i Danmark kommer friske PMI-tal. 

Nøgletal fra USA


Dagen byder på en lang række amerikanske nøgletal, som kan være med til at kaste lys over sundhedstilstanden i verdens største økonomi. Om eftermiddagen dansk tid kommer den private ADP jobrapport med tal på beskæftigelsen i maj. Der kommer også tal for produktivitet, nytilmeldte ledige, anlægsinvesteringer og olielagre. 

Pape i to samråd 

Justitsminister Søren Pape Poulsen skal i dag i åbent samråd om Europol-aftalen, hvor han skal svare på spørgsmål om danske betjentes adgang til Europols databaser. Ministeren har endnu et samråd om videoovervågning i det offentlige rum, hvor han skal svare på spørgsmål om kommuners muligheder for at opsætte videoovervågning.