Det sker i dag: Høring om fremtidens TV2

354834_16_9_large_128.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
27. nov 2017 KL.16:40

Høring om TV2's fremtid

Socialdemokratiet og tænketanken Cevea holder en høring på Christiansborg om fremtiden for TV2. Der vil være fire indlæg for et høringspanel, der bl.a. består af Mogens Jensen (S), Britt Bager (V) og Lars Werge fra Dansk Journalistforbund. Indlæggene vil bl.a. blive holdt af Hans J. Carstensen, finansdirektør i Egmont og bestyrelsesformand for TV2 i Norge, professor i media management ved CBS Anker Brink Lund og Jan Scherman, tidligere direktør for TV4 i Sverige.

Fed-chefer på talerstolen

De to medlemmer af den amerikanske centralbanks pengepolitiske komité, William C. Dudley fra New York og Patrick Harker fra Philadelphia holder tale om den amerikanske økonomi.

Generalforsamling

Ingredienskæmpen Chr. Hansen holder generalforsamling i Hørsholm tirsdag aften. I slutningen af oktober leverede selskabet en omsætning på godt 1 mia. euro for det forskudte regnskabsår 2016-2017 og en organisk vækst på 10 pct.

Kommende regnskabssæson

Børsen Play ser frem mod sæsonen for årsregnskaber. Her ser Henrik Henriksen, chefstrateg i PFA, på en række nøgletal, der ifølge ham peger på, at den kommende regnskabssæson bliver god.