Det sker i dag: Færøsk kapitalmarkedsdag med Banknordik og Bakkafrost

362977_16_9_large_231.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
18. maj 2018 KL.15:37

null

På selskabfronten lægges der blidt ud efter den forlængede pinseweekend. Der er kun kvartalsrapporter fra Nordic Tankers og Intermail. William Demant-peer Sonova kommer dog med årsrapport.

Færøsk kapitalsmarkedsdag

Banknordik med aktiviteter i Danmark, Færøerne og Grønland, og lakseproducenten Bakkafrost, der faktisk er en af verdens største, holder i fællesskab en færøsk kapitalmarkedsdag - selvfølgelig på Nordatlantens Brygge i København. De to vidt forskellige selskaber præsenterer sig selv og giver et indblik i den færøske økonomi.

Digitalisering

Tænketanken Cevea, som i modsætning til den liberale Cepos er centrum-venstreorienteret, holder årsmøde i København. I forbindelse med dét sættes fokus på digitalisering og den fjerde industrielle revolution. Er vi i en winner-takes-it-all-økonomi eller kan alle drage fordel af fremskridtene, spørges der. Det giver bl. a. CBS-professor Jan Damsgaard og Microsoft-direktør Anders Thomsen et bud på.

Droner på landet

Droner vinder frem, og i landbruget, hvor der på de stadig større gårde er store arealer at holde øje med, kan de bruges til meget. Der er demo-dag på drone-testcentret ved HCA Airport ved Odense.