Biotekfirma er årets praktikvirksomhed

306609_16_9_large_501.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
29. jun 2015 KL.20:54
Foran nominerede som Mærsk og Nordea løb den mindre biotekvirksomhed Bioporto Diagnostics i Hellerup med titlen som Årets Businesspraktik.

Det er erhvervsakademiet Cphbusiness, der uddeler prisen for første gang i år. Tanken er at sætte fokus på hvor vigtig praktik er på de videregående uddannelser.

Bioporto Diagnostics producerer antistoffer til bl.a. medicin og har ifølge juryen lavet et flot og veltilrettelagt praktikforløb for Nuncan Livanza, der er kommet fra Cameroun for at studere international handel og markedsføring på Cphbusiness.

Spotte potentiale

”Udover at de formelle rammer var på plads for et godt praktikforløb, så var Bioporto Diagnostics dygtige til at spotte Nuncans potentiale og få det realiseret gennem opgaver og projekter, der både var til gavn for Nuncan selv, men så sandelig også for virksomheden. Og så kan vi ikke komme tættere på mål for et godt praktikforløb,” siger jurymedlem Ole Gram-Olesen, rektor for Cphbusiness.

Salgschef Finn Fjorder i Bioporto Diagnostics fik overrakt prisen mandag, og det var praktikanten selv, der stod for overrækkelsen .

”Praktikanterne betyder meget i Bioporto Diagnostics. De kommer med nyt liv og går til opgaverne på en anden måde end de fastansatte. Og selvom det er et stort arbejde at have praktikanter, giver de endnu mere igen. Derfor er det også stort at modtage denne pris,” siger Finn Fjorder. 

Der var 107 selskaber indstillet til prisen, hvoraf blev nomineret.