B&O vrager IBM og giver NNIT mio-ordre

Generelt
Eksklusivt for kunder
20. jun 2010 KL.18:10
Bang & Olufsen vrager sin hidtidige IT-partner IBM til fordel for det Novo-ejede NNIT, der efter en udbudsproces netop er håndplukket til at drive og udvikle den verdenskendte radio- og tv-kæmpes SAP-system de næste fem år.

Den friske aftale udløser en ordre på "et større tocifret millionbeløb" til NNIT, der i første omgang skal flytte B&O's SAP-system fra et mainfraime-miljø til en ny Microsoft SQL-platform og efterfølgende opgradere platformen til mySAP ERP 2005.

"Vi glæder os til at arbejde sammen med en så innovativ og teknologisk førende virksomhed som Bang & Olufsen. Aftalen har endvidere stor strategisk betydning, da den bekræfter os i, at NNIT er en attraktiv samarbejdspartner for landets største virksomheder," siger salgsdirektør Michael Bjerregaard fra NNIT i en frisk pressemeddelelse.

NNIT, der ejes af medicinalkoncernen Novo Nordisk, stak af med kontrakten for næsen af IBM, KMD, CSC, og HP International, der også havde lagt billet ind på ordren i en udbudsrunde.

Aftalen med den Struer-baserede B&O-koncern er den tredje store kontrakt, som NNIT indgår vest for Storebælt i år. Danish Crown og Energinet har valgt NNIT til at udføre IT-opgaven ligesom apotekerne også lige har lagt driften og udviklingen af deres IT-systemer over til NNIT, der sidste år omsatter for over én mia. kr.