Generelt  
Danske Bank, Topdanmark og C20-indekset har tirsdag morgen sat kurs mod rekord båret frem af et mildt investeringsklima samt opjusteringerne til hele 2006. Samtidig rider Keops-aktien videre mod nord efter ansættelsen af de to tidligere ISS-bosser Eric Rylberg og Karsten Poulsen.

Aktien steg godt 16 pct. mandag, men analytiker Steven Brooker fra investeringsbanken SEB Enskilda vurderer over for Børsen, at den kan stige endnu mere.

Det gør den så tirsdag morgen med 3,8 pct. til kurs 27,2. Der er dog stadig et stykke vej op til rekordniveauet fra januar på 37,6.

Imens sætter C20-indekset rekord med et plus på 0,57 pct. til 432,33.

Topdanmark lægger yderligere 0,8 pct. til kursen efter mandagens opjustering og har kurs mod rekord i 879. Det samme har TrygVesta, der stiger 0,5 pct. til 394,5 samt Danske Bank, der ligger 1,2 pct. højere i 258.

Endelig stiger Nordea 1,2 pct. til 81,75, hvilket dog ikke er rekord.

SAS stiger fra morgenstunden 1,7 pct. til 87,5 forud for trafiktal for oktober. Flyselskabet offentliggør desuden kvartalsmeddelelsen, onsdag, og endelig kan købstilbuddet på Four Seasons Hotels ifølge Alm. Brand Henton sætte fokus på værdien af SAS Rezidor.

Bavarian Nordics britiske konkurrent, Acambis, havde intet nyt at berette om tildelingen af amerikanske ordrer på tredjegenerations koppevaccine, og dermed kan Bavarian nok heller ikke bibringe meget nyt om ordretildelingen, når kvartalsmeddelelsen frigives senere i dag. Aktien er steget 0,9 pct. til 402 forud for meddelelsen.

Også Mols-Linien er regnskabsaktuel, og har de seneste dage set stor handelsaktivitet i aktien. Carsten Berger købte mandag, gennem sit investeringsselskab Rudersdal, en aktiepost på 13,31 pct. af aktierne i Mols-Linien til en samlet pris på 175 mio. kr. Investeringen er ifølge Berger langsigtet. Mols-Linien stiger 2,1 pct.

NeuroSearch er klar til at købe sig til fuld kontrol over datterselskabet, NsGene, der bliver mere og mere værdifuldt, skriver Berlingske Tidende. Aktien stiger 2,3 pct. til kurs 180.

© 2006 Nyhedsbureauet Direkt

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Flertal i det britiske parlament stemmer for Boris Johnsons brexitaftale - men strid om tidsplan kan udløse valg

Afstemning i det britiske Underhus ca. klokken 20: Er der for første gang et flertal for en brexitaftale?

Simon Emil Ammitzbøll-Bille forlader Liberal Alliance: "Elastikken holdt ikke længere så at sige"

LA-leder begræder partiprofils farvel: Kan ikke se uenigheden

Mindre kursfald på andendagen for Tevas milliardforlig

Radio24syv taber udbud om at drive DAB-radio

Just Eat havnet i hollandsk trekantsdrama - nu starter opkøbskrig

Markedet tror ikke længere på nye rentedyk i Europa: "Stort set alle rentenedsættelserne er blevet priset ud"

Boris Johnson klar til at droppe brexit-forslag og vil udskrive nyvalg, hvis tidsplan nedstemmes