Generelt  
Danske Bank, Topdanmark og C20-indekset har tirsdag morgen sat kurs mod rekord båret frem af et mildt investeringsklima samt opjusteringerne til hele 2006. Samtidig rider Keops-aktien videre mod nord efter ansættelsen af de to tidligere ISS-bosser Eric Rylberg og Karsten Poulsen.

Aktien steg godt 16 pct. mandag, men analytiker Steven Brooker fra investeringsbanken SEB Enskilda vurderer over for Børsen, at den kan stige endnu mere.

Det gør den så tirsdag morgen med 3,8 pct. til kurs 27,2. Der er dog stadig et stykke vej op til rekordniveauet fra januar på 37,6.

Imens sætter C20-indekset rekord med et plus på 0,57 pct. til 432,33.

Topdanmark lægger yderligere 0,8 pct. til kursen efter mandagens opjustering og har kurs mod rekord i 879. Det samme har TrygVesta, der stiger 0,5 pct. til 394,5 samt Danske Bank, der ligger 1,2 pct. højere i 258.

Endelig stiger Nordea 1,2 pct. til 81,75, hvilket dog ikke er rekord.

SAS stiger fra morgenstunden 1,7 pct. til 87,5 forud for trafiktal for oktober. Flyselskabet offentliggør desuden kvartalsmeddelelsen, onsdag, og endelig kan købstilbuddet på Four Seasons Hotels ifølge Alm. Brand Henton sætte fokus på værdien af SAS Rezidor.

Bavarian Nordics britiske konkurrent, Acambis, havde intet nyt at berette om tildelingen af amerikanske ordrer på tredjegenerations koppevaccine, og dermed kan Bavarian nok heller ikke bibringe meget nyt om ordretildelingen, når kvartalsmeddelelsen frigives senere i dag. Aktien er steget 0,9 pct. til 402 forud for meddelelsen.

Også Mols-Linien er regnskabsaktuel, og har de seneste dage set stor handelsaktivitet i aktien. Carsten Berger købte mandag, gennem sit investeringsselskab Rudersdal, en aktiepost på 13,31 pct. af aktierne i Mols-Linien til en samlet pris på 175 mio. kr. Investeringen er ifølge Berger langsigtet. Mols-Linien stiger 2,1 pct.

NeuroSearch er klar til at købe sig til fuld kontrol over datterselskabet, NsGene, der bliver mere og mere værdifuldt, skriver Berlingske Tidende. Aktien stiger 2,3 pct. til kurs 180.

© 2006 Nyhedsbureauet Direkt

Tænk hvis der fandtes en radioavis for erhvervslivet?
Det gør der heldigvis. Den hedder Børsen Morgenbriefing.

Børsen Morgenbriefing er en daglig podcast, der giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På syv minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang og en opdatering på aktiemarkederne.

Lyt her eller abonnér på Børsen Morgenbriefing i din favorit podcast-app.Abonnér på podcasten her:

   

Guide: Så let er det at lytte til Børsen Morgenbriefing på telefonen:


Gå ind i din podcast-app og søg på Børsen Morgenbriefing. Se hvordan i videoen herunder:Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Stor konkurrence om investorerne sender aktivt forvaltede ETF'er på markedet

Tryg tjener over 1 mia mere end i 2018 og udbetaler ekstraordinært udbytte

Danfoss i kæmpeopkøb: Overtager hydraulikforretning for mere end 20 mia kr

Fokus på Genmab og regnskabsaktuelle Tryg i lettet marked

Trump lægger op til flere handelsaftaler

Boligsalget 2019 slår rekord: "Ekstraordinært år på boligmarkedet"

Analytiker: Tryg kan se frem til en lille grøn start - men buen er for spændt

Mens du sov: Netflix og IBM overgår forventningerne - aktierne stiger i efterhandel

Morgenbriefing: Virksomheder har koks i klimaregnskabet, Danfoss i kæmpeopkøb