Opdateret kl. 19.36 - Bravo Tours og HTL Transport blev de to selskaber i fokus, da Jyske Bank og Dagbladet Børsen mandag startede kåringen af årets gazelle-vindere.

Mandag drejede det sig om Ringkøbing og Viborg Amt. Førstnævnte rummer bl.a. rejseselskabet Bravo Tours, der til trods for mistede indtægter i millionklassen i kølvandet på Muhammed-krisen har oplevet voldsom fremgang.

Over de seneste år har der været en fantastisk vækst i såvel omsætning som resultat hos det nu islandsk ejede selskab, der i år blev regional gazellevinder i Ringkøbing Amt med en vækst på mere end 900 pct. over fire år.

I Viborg Amt gik prisen til HTL Transport, der styres af vognmand Henning T. Lauritzen.

Gazelle-vinderen var allerede i fjor med i det gode selskab af hurtigtvoksende virksomheder. Det senest offentliggjorte regnskab viser et bruttoresultat på 5 mio. kr. eller mere end dobbelt så meget som året før.

Henning T. Lauritzen og HTM Transport, der blev gazellevinder i Viborg Amt med en vækst over fire år på 371 pct., siger, at det i 2005/06 ser fornuftigt ud. Også på bundlinjen.
NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerTo positive og en negativ aktie, der venter regnskab

Annoncørbetalt
indhold af Investtech

Forsiden lige nu


International nethandel presser Legos kamp mod kopierne

Socialdemokratiet vil bruge mindst 6 mia mere på velfærd end Venstre

Morgenbriefing: Byggeriet på vej ned i gear, kæmpeunderskud i bagerkæde

Det kan vi lære: Den store test af raketten Abacus

S vil finde 10 mia kr i nye skatter og besparelser: Se her, hvem der skal betale

Tesfaye om nyt regneprincip for skattelettelser: "Vi gør det ikke for at genere Anders Samuelsen"

Dansk Folkepartis vælgerflugt tager til: Får laveste opbakning i syv år i ny måling

Analyse: USAs kolde techkrig mod Kina nærmer sig kogepunktet