Generelt Af
Blot et døgn efter Sjælsø Gruppens opsigtsvækkende offentliggørelse af projekter til i alt 7 mia. kr. kan dagbladet Børsen igen afsløre et stort milliardprojekt i ejendomsbranchen. Nordea Liv & Pension har købt stålgrossisten Lemvigh-Müllers grund i Københavns Sydhavn.

Det er planen at opføre omkring 900 udlejningsboliger på størstedelen af det 78.000 kvadratmeter store areal. Boligerne vil være omkranset af kanaler og få udsigt mod havnen. Derudover vil der på en mindre del af arealet blive opført butikker, kontor og liberalt erhverv. Der ventes desuden opført en mindre marina i området.

"Det, at vi satser på udlejningsboliger, er usædvanligt i denne tid. Vi har bestræbt os på at finde et velbeliggende område, der ikke er alt for dyrt. Hertil kommer en størrelse på byggeriet, hvor vi kan få nogle effektivitetsgevinster og dermed holde priserne nede," siger Palle Gyldenløve, der er adm. direktør i Nordea Ejendomme - en del af Nordea Liv & Pension.

Der forventes samlet at blive opført 117.000 kvadratmeter bolig og erhverv. Det bringer næsten området på omgangshøjde med Sjælsø Gruppens projekt World Trade Center i Ørestad, der er planlagt til 125.000 kvadratmeter - primært erhvervsbyggeri i Sjælsøs Margretheholmen-projekt.

Læs hele artiklen i dagbladet Børsen

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Se det live: Løkke taler til Venstres bagland i Herning

Danske Boligadvokater: Forbrugerrådet Tænk forringer forbrugernes vilkår ved boligkøb

Avis: CIA udpeger kronprins som ansvarlig for Khashoggi-drab

Liberal Alliance: ATP-topchef kan ikke fortsætte efter udbyttefinte

Mange Venstre-folk håber på S-V-regering

Aktier: Handelsnyt sikrede plusser til sidst

En underspillet italiener

Bolia gør klar til enorm satsning: "Vi behøver ikke låne Lars Larsens milliarder"

Filmproducer Meta Louise Foldager Sørensen: "Jeg er grådig på livet"