Det tidligere folketingsmedlem for Venstre, Flemming Oppfeldt, blev i dag ved Københavns Byret idømt fire måneders betinget fængsel.

Flemming Oppfeldt blev frifundet i alle anklagepunkter i sagen om seksuel omgang med mindreårige, men blev idømt den betingede fængselsdom for uagtsomhed i den del af sagen, der omhandler en 13-årig dreng.

Flemming Oppfeldt var tiltalt for sex med mindreårige drenge, som han fik kontakt med via internettet. Han har tilstået seksuel omgang med drengene, men har hele tiden fastholdt, at han ikke var klar over, at de var under den seksuelle lavalder.

En af drengene har siden indrømmet, at han udgav sig for at være 15 år, selv om han på daværende tidspunkt kun var 13 år.

Ifølge Ritzau tog Oppfeldt sammen med sin forsvarer betænkningstid med hensyn til en eventuel anke af straffen. Oppfeldt skal desuden betale en del af sagens omkostninger, men han slap billigt. Han skulle betale 50.000 kroner til sin forsvarer, hvilket kun er omkring halvdelen af det reelle beløb.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse