Det tidligere folketingsmedlem for Venstre, Flemming Oppfeldt, blev i dag ved Københavns Byret idømt fire måneders betinget fængsel.

Flemming Oppfeldt blev frifundet i alle anklagepunkter i sagen om seksuel omgang med mindreårige, men blev idømt den betingede fængselsdom for uagtsomhed i den del af sagen, der omhandler en 13-årig dreng.

Flemming Oppfeldt var tiltalt for sex med mindreårige drenge, som han fik kontakt med via internettet. Han har tilstået seksuel omgang med drengene, men har hele tiden fastholdt, at han ikke var klar over, at de var under den seksuelle lavalder.

En af drengene har siden indrømmet, at han udgav sig for at være 15 år, selv om han på daværende tidspunkt kun var 13 år.

Ifølge Ritzau tog Oppfeldt sammen med sin forsvarer betænkningstid med hensyn til en eventuel anke af straffen. Oppfeldt skal desuden betale en del af sagens omkostninger, men han slap billigt. Han skulle betale 50.000 kroner til sin forsvarer, hvilket kun er omkring halvdelen af det reelle beløb.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Porsche advarer britiske kunder om prisstigning på 10 pct. ved hårdt brexit

  Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner

  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Mord, sex og løgne på den finurlige måde i Christina Hesselholdts flotte nye roman

  Gå på opdagelse i Frida Kahlos charmerende kvarter

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb