Generelt Af
Når fodboldspillerne fra OB tager imod AaB i årets første hjemmekamp den 24. juli bliver det ikke på Odense Stadion men Fionia Park, som banen skifter navn til efter at Fionia Bank har købt navnerettigheden til stadion.

Fionia Bank har i en længere årrække været repræsenteret i Fyns største klub med sine sponsorpenge, men nu udvides engagementet altså yderligere.

Aftalen løber frem til 2009 og indeholder også andre muligheder for, at Odense-banken kan må promoveret sit navn i forbindelse med OB's kampe og andre aktiviteter.

"Fionia betyder Fyn på latin, så Fionia Park er det helt rigtige navn til ikke kun Odenses, men hele Fyns store fodboldstadion. Vi har gennem årene haft stort udbytte af samarbejdet med OB, som er et af Fyns fyrtårne på samme måde, som Fionia Bank er det inden for den finansielle sektor. Jeg er overbevist om, at den nye aftale vil sikre Fionia Bank en endnu større synlighed - både blandt fynboer og i resten af landet," siger adm. direktør i Fionia Bank, Finn B. Sørensen.

Også OB's direktør Kim Brink er glad for den nye aftale med banken, som var den første samarbejdspartner han tænkte på, da klubbens ledelse havde besluttet at gå videre med planen om at sælge navnerettigheden til Odense Stadion.

Sidste år solgte FC Midtjylland navnerettigheden til sit stadion i Herning til luftfartsselskabet SAS, så det i dag går under navnet SAS Arena.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Robotfeber raser - rigmænd satser millioner i jagt på mia-gevinst

USA-aktier: To indeks lukkede i rødt - bankaktier blev hårdest ramt

Trump lover amerikanerne nye skattelettelser

USA: Rentedans på stedet mandag

LO-boss: Banker dømt for hvidvask eller snyd skal kunne frakendes retten til at drive finansiel virksomhed

Salling Group i sjældent opråb: Tving alle i Danmark til at gemme tobakken væk

Netflix vil rejse 2 mia dollar

Mays kompromis-forsøg øger trusler fra konservative oprørere

Analyse: Italien kan blive taget med badebukserne nede