Generelt Af
Når fodboldspillerne fra OB tager imod AaB i årets første hjemmekamp den 24. juli bliver det ikke på Odense Stadion men Fionia Park, som banen skifter navn til efter at Fionia Bank har købt navnerettigheden til stadion.

Fionia Bank har i en længere årrække været repræsenteret i Fyns største klub med sine sponsorpenge, men nu udvides engagementet altså yderligere.

Aftalen løber frem til 2009 og indeholder også andre muligheder for, at Odense-banken kan må promoveret sit navn i forbindelse med OB's kampe og andre aktiviteter.

"Fionia betyder Fyn på latin, så Fionia Park er det helt rigtige navn til ikke kun Odenses, men hele Fyns store fodboldstadion. Vi har gennem årene haft stort udbytte af samarbejdet med OB, som er et af Fyns fyrtårne på samme måde, som Fionia Bank er det inden for den finansielle sektor. Jeg er overbevist om, at den nye aftale vil sikre Fionia Bank en endnu større synlighed - både blandt fynboer og i resten af landet," siger adm. direktør i Fionia Bank, Finn B. Sørensen.

Også OB's direktør Kim Brink er glad for den nye aftale med banken, som var den første samarbejdspartner han tænkte på, da klubbens ledelse havde besluttet at gå videre med planen om at sælge navnerettigheden til Odense Stadion.

Sidste år solgte FC Midtjylland navnerettigheden til sit stadion i Herning til luftfartsselskabet SAS, så det i dag går under navnet SAS Arena.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Direktør tror ikke på ledelsesbøger og MBA-kurser: "For mig at se får du 75 pct af din ledelsesstil fra dine forældre"

Ny rekordkurs til 1,5 procentslånet: "Det er bemærkelsesværdigt"

Jeansgigant gør igen sin entré på fondsbørsen: Markedsværdi vil være på 42 mia kr

Chefstrateg: Risikoen for no-deal er steget - skru ned for risikable investeringer

Aktiestatus: Danske Bank og Jyske Bank taber på udsigt til fortsat lave renter

Bavarian-direktør: Milliardordre bliver udløst når fabrik er klar

Nokia-mobiler kan have sendt personlige oplysninger til Kina

Transportkæmpe gør klar til no deal-brexit uanset udskydelse

Efter at have stemt sig selv i Radius' bestyrelse: KAB-direktør må nu fratræde sin stilling