Generelt Af
Der blev i dag fundet hele 14 vindere af Den Danske Designpris 2004, som her til eftermiddag blev uddelt på Dansk Design Center i København af Kronprins Frederik.

Den Danske Designpris er årets store begivenhed inden for designbranchen og går til årets bedste design inden for en række forskellige områder.

145 bidrag blev sendt ind til konkurrencen – heraf blev hele 14 fundet værdige til at modtage prisen. 11 virksomheder modtog Den Danske Designpris, mens tre andre fik overrakt henholdsvis en Klassikerpris og en Visionspris.

Blandt vindene af Den Danske Designpris var en ny kateter-løsning fra medico-virksomheden Coloplast, der har designet en model specielt til kvinder. Coloplast vandt også en pris for et ekstra fleksibelt plaster under navnet X-Treme Flex. Begge Coloplast-vinderne var inden for kategorien 'personligt brug'.

Derudover vandt bl.a. møbelfirmaet GUBI A/S Den Danske Designpris i kategorien 'møbler' for en ny serie stole, mens der også var en pris til virksomheden ENVAC for udviklingen af en ny affaldsspand.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Porsche advarer britiske kunder om prisstigning på 10 pct. ved hårdt brexit

  Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner

  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Oplev luksus i en shippingcontainer

  Mord, sex og løgne på den finurlige måde i Christina Hesselholdts flotte nye roman

  Gå på opdagelse i Frida Kahlos charmerende kvarter

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"