Generelt Af
Der blev i dag fundet hele 14 vindere af Den Danske Designpris 2004, som her til eftermiddag blev uddelt på Dansk Design Center i København af Kronprins Frederik.

Den Danske Designpris er årets store begivenhed inden for designbranchen og går til årets bedste design inden for en række forskellige områder.

145 bidrag blev sendt ind til konkurrencen – heraf blev hele 14 fundet værdige til at modtage prisen. 11 virksomheder modtog Den Danske Designpris, mens tre andre fik overrakt henholdsvis en Klassikerpris og en Visionspris.

Blandt vindene af Den Danske Designpris var en ny kateter-løsning fra medico-virksomheden Coloplast, der har designet en model specielt til kvinder. Coloplast vandt også en pris for et ekstra fleksibelt plaster under navnet X-Treme Flex. Begge Coloplast-vinderne var inden for kategorien 'personligt brug'.

Derudover vandt bl.a. møbelfirmaet GUBI A/S Den Danske Designpris i kategorien 'møbler' for en ny serie stole, mens der også var en pris til virksomheden ENVAC for udviklingen af en ny affaldsspand.

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nestor i dansk biotek står til at blive forgyldt efter Lundbecks købstilbud: "Pragtfuldt at blive valideret med sådan et købstilbud"

Skattestyrelsen retter krav mod Nordea i udbyttesag: Kræver 900 mio

Dansk tobakskæmpe køber hollandsk cigarfirma for 1,5 mia kr

Sådan deles rovet efter canadisk udbyttefinte: Storbanker har scoret kassen, mens pensionskasse står til milliardtab

Højt placeret dansker stopper efter 34 år i NCC

Dansker står til at blive milliardær på kæmpe børsnotering

Olieanalytiker: Hvis Saudi-Arabiens produktion fortsat er skruet ned, vil olieprisen bevæge sig op med mellem 10 og 20 dollar – måske mere

Warnøe skal stå skoleret for bestyrelsen i Nordic Eye: "Vi afventer den undersøgelse, der er i gang, og så er den ikke længere"