Generelt Af
Der blev i dag fundet hele 14 vindere af Den Danske Designpris 2004, som her til eftermiddag blev uddelt på Dansk Design Center i København af Kronprins Frederik.

Den Danske Designpris er årets store begivenhed inden for designbranchen og går til årets bedste design inden for en række forskellige områder.

145 bidrag blev sendt ind til konkurrencen – heraf blev hele 14 fundet værdige til at modtage prisen. 11 virksomheder modtog Den Danske Designpris, mens tre andre fik overrakt henholdsvis en Klassikerpris og en Visionspris.

Blandt vindene af Den Danske Designpris var en ny kateter-løsning fra medico-virksomheden Coloplast, der har designet en model specielt til kvinder. Coloplast vandt også en pris for et ekstra fleksibelt plaster under navnet X-Treme Flex. Begge Coloplast-vinderne var inden for kategorien 'personligt brug'.

Derudover vandt bl.a. møbelfirmaet GUBI A/S Den Danske Designpris i kategorien 'møbler' for en ny serie stole, mens der også var en pris til virksomheden ENVAC for udviklingen af en ny affaldsspand.


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerTre trin på vejen mod en toptrimmet virksomhed

Annoncørbetalt
indhold af PwC's Consulting

Forsiden lige nu


Kolind om redningsaktion af kuldsejlet platform: Selskabet risikerede at lukke

Pandora-topchef: "Hvis jeg havde købt aktier til kurs 1000, der kun er en femtedel værd i dag, ville jeg også være frustreret"

Tidligere børsraket i ny fyringsrunde: "Vi skal ikke vokse så meget, som vi havde forventet"

Medierne på grillen: Tør du tage Nets-testen?

Store nedskrivninger giver BTX rød bundlinje på 120 mio. kr.: Nu trækker kapitalfond nr. to sig fra selskab på presset modetøjsmarked

Boris Johnson får igen flest stemmer i formandsopgør

Rory Stewart afviser no deal - nu kæmper han om chancen for at udfordre Boris Johnson

AL-topchef om omstridt Nets-program: "Jeg er målløs"

Økonom: Tårnhøje aktieskatter kvæler iværksættere - vi har brug for ekspertudvalg