Generelt Af
Grossistkoncernen Lemvigh-Müller samler nu sine 15 selskaber i ét. Dermed dannes en kæmpekoncern med omsætning på fire milliarder kroner og 1500 medarbejdere.

Virksomheden har hidtil haft en række selskaber med blandede forretninger, som sælger stål, VVS og værktøj med forskellige profiler og navne.

De samles nu under ét - først og fremmest for at spare på omkostningerne. Derfor forventer den nye administrerende direktør, Søren Hoff-Jessen, at sige farvel til 60 til 80 medarbejder, der får nyheden i løbet af de næste 14 dage.

"Det er en proces, som vi har været i gang med længe, men som bliver meget nemmere, når vi er ét selskab. Vi forventer at centralisere økonomifunktionen, logistik og lager, it, personale, uddannelse og flere andre områder," siger Søren Hoff-Jessen.

Ledelsen forventer, at fusionen er endelig på plads i løbet af april/maj 2004.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Regering og DF indgår aftale om indsats mod jordforurening: "Der skal styr på tingene"

Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud