Generelt  
Flyvebådene mellem København og Malmø sejler sidste tur ved udgangen af april, oplyser Scandlines.
Konkurrencen fra især Øresundstog har været for hård, og sidste år gav flyvebådstrafikken et to-cifret millionunderskud.
Ved åbningen af Øresundsbroen mistede flyvebådene med et slag 60 pct. af kunderne til toget, og trods løbende omlægninger er det ikke lykkedes at få en fornuftig forretning ud af flyvebådene. Ruten beskæftiger cirka 40 medarbejdere i Malmø og 15 i
København.
Scandlines indleder nu forhandling med de ansattes organisationer for at få ruten lukket hurtigst muligt - målet er udgangen af april - for at begrænse de store tab, fortsat drift vil medføre.
/ritzau/


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Porsche advarer britiske kunder om prisstigning på 10 pct. ved hårdt brexit

  Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner

  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Mord, sex og løgne på den finurlige måde i Christina Hesselholdts flotte nye roman

  Gå på opdagelse i Frida Kahlos charmerende kvarter

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb