Regnskab fra Simcorp

Det danske it-selskab Simcorp kommer onsdag morgen med regnskab for første kvartal. Til trods for en god start på året, der har set aktiekursen vokse med over 39 pct., har virksomheden de seneste par dage oplevet en række fald. Ifølge adm. direktør Klaus Holse skyldes det, at Simcorp for tiden sælger mindre end forventet.

Bavarians kvartalsregnskab

Medicinalvirksomheden Bavarian, der blandt andet laver vaccine mod kopper, kommer onsdag formiddag med regnskab for første kvartal. Bavarian har de sidste par år måtte se både omsætning og aktiekurser styrtdykke, og virksomheden kom ud af 2018 med en omsætning, der er halveret i forhold til 2017. På bundlinjen indkasserede Bavarian et underskud på 361,9 mio. kr. Topchef Paul Chaplin har dog varslet en fremgang i omsætningen for 2019 og åbnet for en mulig opjustering.

Lokalbank med regnskab

Den nordjyske lokalbank, Salling Bank, kommer med regnskab for første kvartal.

Flere EP-arrangementer

Der er flere arrangementer i forbindelse med valget til europarlamentsvalget. Der afholdes bl.a. EU-klimadebat i København, og DR byder på tv-debat med spidskandidaterne kl. 18.30.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal