Det sker i dag: Pandora kommer med regnskab for første kvartal
Foto: Benoit Tessier / Reuters / Ritzau Scanpix
Pandora med regnskab

Kl. 07.30 kommer den danske smykkekæmpe Pandora med regnskab for første kvartal. Analytikerne er på forhånd stærkt pessimistiske, hvor især virksomhedens salg fra egne butikker forventes at trække tallene ned. Pandora er i forvejen hårdt presset efter mere end et år med faldende aktiekurser efter en række dårlige regnskaber. Man vil i særlig grad holde øje med, om skrantende salg i Pandoras egne butikker vil tvinge virksomheden til at lukke butikker.


William Demant-regnskab

Høreapparatvirksomheden kommer kl. 8 med regnskab for første kvartal. William Demant kom ud af 2018 med et årsregnskab, der på mange parametre lå en under forventningerne. Siden da har William Demant meldt ud, at man er på trapperne med en stor produktnyhed, der lanceres mod slutningen af første halvår.


Falck med kvartalsregnskab

Redningskoncernen Falck kommer med regnskab for første kvartal. Falck har været i offentlighedens søgelys efter at have misbrugt sin markedsposition til at presse konkurrenten Bios fra Holland ud af det danske marked.


Nykredit-regnskab

Nykredit kommer med regnskab for første kvartal kl. 8.

chrk


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Vestas-boss om ekstremt 2019: "Vi jager folk for at levere i år"

Ny regering med indbyggede benspænd: Der en ubalance mellem konkrete forslag til nye udgifter og hvor konkrete forslagene er til finansieringen

Amagerbankens formand afviste behov for forsikring og mente ikke bestyrelseskolleger havde grund til bekymring hvis de "opførte sig ordentligt"

Mette Frederiksen: Margrethe Vestager skal fortsætte som EU-kommissær

Chr. Hansen nedjusterer forventningerne - den organiske vækst skuffer

Kattelem i regeringspapir kan rive tusindvis af hænder væk fra erhvervslivet nu

Mads Nipper om regeringsaftale: "Da fik jeg sgu kaffen lidt galt i halsen"

SF erkender brud på løfte om kontanthjælp

Lumsk detalje koster overblikket over boligskattegæld