Her er de danske Michelinstjerner
Fermenteringslab på Noma i København, hvor man bl.a. laver Kombucha (fermenteret te) til forskellige gastronomiske madoplevelser i Restauranten.
Foto: Arkivfoto: Marie Bentzon
 

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.




Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler



Forsiden lige nu


USA overvejer finansielle sanktioner mod Tyrkiet – så bliver danske banker og virksomheder inddraget

IMF spår laveste vækst siden finanskrisen: Handelskrigen skærer stor luns af væksten i 2020

Analytikere: Derfor tager Genmab-aktien beskedent kurshop trods 54 pct vækst i Darzalex-salget

Skatteministeriet sender 80.000 ejendomsvurderinger ud inden nytår

Mærsk bruger millioner på startups: 15 opkøb på halvandet år

Dansk Metal kritiserer Lizette Risgaard for "forhastet" forslag om klimaskat på løn: "Det er helt forkert"

Genmabs pengemaskine solgte for over 5 mia kr i tredje kvartal

Genmab-analyse: Stærke salgstal - godt tidspunkt at købe aktien

Jeppe Kofod: Det næste døgn bliver afgørende for at nå en brexit-aftale