Her er de danske Michelinstjerner
Fermenteringslab på Noma i København, hvor man bl.a. laver Kombucha (fermenteret te) til forskellige gastronomiske madoplevelser i Restauranten.
Foto: Arkivfoto: Marie Bentzon
 


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler



Flyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Forsiden lige nu


Småkageproducenter optrapper slagsmål i Kina: "Det er relativt grænseoverskridende. Og det er vi i sagens natur nødt til at gribe ind over for"

Nordsøkæmpe fyrer 200 medarbejdere

Her er kandidaterne, der kan spænde ben for Vestager i kampen om at blive ny EU-formand

Tre kendte skattely-øer i kovending: Vil nu afsløre hemmelige ejere

Vellykket krogastronomi i Tisvildeleje

Guldpriserne stiger efter Fed-melding om renteudsigter: "Guldet kan stige med op mod 100 dollar"

Danske Spil-formand efter kuldsejlede forhandlinger med rigmand: Kasino er stadig til salg

Forbrugerrådet kritiserer Nets-priser på betalingsservice

Analyse: Kan Trump provokeres af Iran til at indlede en krig i Mellemøsten?