Generelt Af
Den amerikanske skokæde Payless Shoesource planlægger at lukke sine 2300 butikker på tværs af USA senere på måneden, når koncernen samtidig søger om konkursbeskyttelse.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til unavngivne kilder.

Payless er i gang med at forberede butikslukningerne og opsigelserne af de mange medarbejdere, samt et ophørsudsalg i næste uge, da det indtil nu ikke er lykkedes at finde en køber til den kriseramte koncern. Det kan dog stadig nås, oplyser kilderne.

Payless Shoesource gik også i betalingsstandsning i april 2017, men kom dengang videre, da det lykkedes at reducere gælden med 800 mio. dollar og at optage et nyt lån på 400 mio. dollar.

Hvis Payless ender med at lukke sine 2300 butikker, slutter koncernen sig til et voksende felt af højprofilerede detailnavne, der den senere tid har ofret livet i USA, herunder legetøjskæden Toys"R"Us og Bon-Ton Stores.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ny stor hvidvasksag: Suspekte firmaer på stribe var kunder i andelskasse

Ecco-direktør om resultat: Kommer til at give genlyd

Angela Merkel holder fingrene fra kæmpe bankfusion

Aktier i USA: Stigninger skudt ned af handelsbekymring

Av: Megaregning på 2 milliarder kroner til advokater i udbytteskandale

Kina trækker i land i handelsforhandlingerne med USA

Medieklumme: Lever vi op til vores samfundskontrakt?

Levis-notering tegner til succes

USA kræver gennemgang af Boeings 737 MAX-godkendelse