Generelt Af
Danmarks største stålgrossist, J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S, fusionerer nu sine to stålselskaber, Lemvigh-Müller & Munch A/S i København og SC Sørensen A/S i Randers, til det fælles selskab LMG Stål A/S, der får hovedsæde i København.
Det nye selskab skal i fremtiden organisere salget af stål og metaller fra de fusionerede virksomheder, men salget vil fortsat ske under navnene Lemvigh-Müller & Munch A/S og SC Sørensen A/S. Fusionsplanen blev vedtaget i går af de to selskabers bestyrelser.
Lederen af SC Sørensen gennem de sidste ni år, den 57-årige Søren Hoff-Jessen, bliver adm. direktør for LMG Stål A/S, der det første år forventer en omsætning af stål og metaller på 2,3 mia. kroner.
Ved at sammenlægge en række dobbeltfunktioner forventer LMG Stål en betydelig reduktion af omkostningerne samtidig med fremadrettede investeringer. Der vil ske et begrænset antal afskedigelser i de to selskaber - 25-35 ansatte ud af i alt 550 medarbejdere, oplyser Søren Hoff-Jessen til Børsen Online.
Han undestreger, at der ikke er tale om, at den ene part overtager den anden.
»Vi vil tværtimod høste de nødvendige stordriftsfordele og skabe et fælles værdigrundlag med det bedste fra kulturerne i Øst- og Vestdanmark,« siger han.
Samtidig med fusionen samles produktion, lagerføring, markedsføring og salg af LECA-produkter til byggesektoren i det J-F. Lemvigh-Müller Holding-ejede Dansk Leca A/S med Claus Roe Eriksen som adm. direktør.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Bruun Rasmussen går efter struben på Lauritz.com

USA: Blodet er begyndt at flyde på Wall Street

Pandora og Vestas er de rene gyseraktier på regnskabsdagen

Privat luksus-ø i Sydhavnen til halv millard trodser bolig-afmatning: "Der er ikke noget sammenligneligt i Danmark"

Analyse: Er Kramers gyldne håndtryk selvbetjening?

Hovedaktionær i Nykredit: Dømmekraften i Nykredit har svigtet

Handelskrig overskygger alt i rædselsfuldt aktieår

Bitcoin farligt tæt på kurs 5000

Hvidvasksagen: Politikere forvirret i strid om fortrolighedsklausul