Det skriver medierne: Carlsbergs britiske mareridt fortsætter med nyt stort underskud
Generelt Af
Berlingske Business

Købelystne virksomheder presser priserne i rekord

Danske virksomheder er gået på indkøbstogt efter flere fodslæbende år og køber løs i Danmark og især udlandet. De har sendt prismærket på nogle virksomheder op i urealistiske højder.

Facebooks britiske skatteregning er tredoblet

Det sociale netværk Facebook betaler tre gange så meget i skat som året før efter politisk fokus på overflytning af indtjening til andre lande.

Jyllands-Posten Erhverv

Tidligere amerikansk statsanklager: Sådan ender Danske Banks amerikanske mareridt

Den tidligere amerikanske statsanklager Duncan Levin, der har været med til at idømme BNP Paribas, HSBC og Standard Chartered milliard-bøder for hvidvask, venter, at Danske Bank kommer til at betale en bøde i milliardklassen i dollar.

Carlsberg UK leverer nyt stort underskud

Carlsbergs problemer i Storbritannien blev ikke løst i 2017, hvor det igen, trods kampagner, blev til et stort underskud. Underskuddet var på 76 mio. kr. mod 91 mio., kr. året før. 

Konkursbølge truer

Danske svineproducenter er på vej ned i en dyb krise, som kan udløse en konkursbølge. De landmænd, der står tættest på kanten tegner sig for 23 pct. af produktionen


Børsen

Nordea fastholdt suspekt kunde i fire år trods FBI-tip

Først fire år efter at FBI slog til mod en af Nordeas kunder, droppede banken sit samarbejde med den firmafabrikant, der husede kunden på central dansk adresse.

Ørsted opkøber amerikansk havvindkonkurrent

Med opkøbet styrker energikoncernen sin position på det amerikanske marked. Analytiker peger på opkøbet som "sidste udvej".

Kaptalfonds muskler skal løfte Carsoe til mia-salg

Solix Group har opkøbt 60 pct. af leverandør af anlæg til fødevareindustri i stærk vækst. Carsoes omsætning er tredobler på tre år til over en halv mia. kr.

Høreapparatgiganter får kurshug efter nyt rivalprodukt

GN Store Nord og William Demant dykker markant mandag efter nyheder om, at amerikanske Bose har fået godkendt et nyt høreapparat. 


/ritzau/FINANS

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Tyskere sætter dansk inkassovirksomhed til salg: Prisen kan overstige 1 mia

Fire rentenedsættelser eller en enkelt? Eksperter er uenige om Federal Reserves rentefremtid

Recessionsfrygten stiger til det højeste niveau siden finanskrisen

EU-Domstolen annullerer igen millionregning til FIH bank

Karen Frøsig har indtil videre vundet en dramatisk magtkamp med sin egen formand og næstformand

Kommunerne har indkasseret tæt på en milliard på parkeringsbøder og billetter: Her er top 15 over de kommuner der tjener mest på parkering

Britisk tøjkæde falder efter advarsel om sløj start på efteråret

Chefstrategen: Recession lurer om hjørnet - hiv aktiegevinsterne hjem