Generelt Af
Nøgletal fra Kina

Allerede kl. 4 i nat dansk tid landede der nøgletal for detailsalg og industriproduktion i Kina. Børsen følger om nyhederne fra får betydning for aktiekurser.

Hvad med Danske Bank?


I følge nyhedsmediet Finans.dk mødtes bestyrelsen i Danske Bank i går på et ukendt sted for at diskutere bankens situation ovenpå en måned med massiv omtale af den såkaldte hvidvaskskandale. Især er der spænding om, hvorvidt banken nuværende adm. direktør Thomas Borgen får lov til at blive på posten. Onsdag i næste uge lander banken sin egen undersøgelse af sagen.

Fokus på Neurosearch

Den tomme børsskal Neurosearch holder i dag kl. 11 ekstraordinær generalforsamling, hvor bestyrelsen vil redegøre for tilbud fra Nordic Transport Group og Gefion Group Investment, der har budt på selskabet. Umiddelbart anbefaler bestyrelsen i Neurosearch buddet fra førstnævnte.

Nøgletal fra USA


Nye tal for importpriser, industriproduktion, forretningslagre er blandt de nyheder, som den amerikanske økonomi kan levere i løbet af eftermiddagen i dag dansk tid. Tallene kan være med til at give et praj om, hvordan handelskonflikten med Kina præger det store land.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ørsted sælger vindmøllepark for 37 milliarder

Kryptokollaps rammer Mærsk-veteraners sats

Markedet løftet af Trumps lave toldsatser

Samlet pris for Trumps krig: 3000 mia kr

Medie: Tesla og Elon Musk bliver efterforsket for bedrageri - aktien dykker

Analyse: Ole Andersens hvidvasktjekliste

Enighed i rød blok: Klar til at omgøre medieforlig efter valg

Coloplast-chef: Nye produkter skal accelerere væksten

Overblik: Det ved vi om Danske Banks interne hvidvaskundersøgelse