Generelt Af
Nøgletal fra Kina

Allerede kl. 4 i nat dansk tid landede der nøgletal for detailsalg og industriproduktion i Kina. Børsen følger om nyhederne fra får betydning for aktiekurser.

Hvad med Danske Bank?


I følge nyhedsmediet Finans.dk mødtes bestyrelsen i Danske Bank i går på et ukendt sted for at diskutere bankens situation ovenpå en måned med massiv omtale af den såkaldte hvidvaskskandale. Især er der spænding om, hvorvidt banken nuværende adm. direktør Thomas Borgen får lov til at blive på posten. Onsdag i næste uge lander banken sin egen undersøgelse af sagen.

Fokus på Neurosearch

Den tomme børsskal Neurosearch holder i dag kl. 11 ekstraordinær generalforsamling, hvor bestyrelsen vil redegøre for tilbud fra Nordic Transport Group og Gefion Group Investment, der har budt på selskabet. Umiddelbart anbefaler bestyrelsen i Neurosearch buddet fra førstnævnte.

Nøgletal fra USA


Nye tal for importpriser, industriproduktion, forretningslagre er blandt de nyheder, som den amerikanske økonomi kan levere i løbet af eftermiddagen i dag dansk tid. Tallene kan være med til at give et praj om, hvordan handelskonflikten med Kina præger det store land.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktier: GN lyspunkt i C25-fald anført af Pandora og Bavarian

Regeringen spår stigende boligpriser - men er i tvivl om København

Aktier: Asos rystede europæisk detailhandelssektor

Ny Novo Nordisk-partneraftale er endnu et skridt mod et paradigmeskifte

Investeringsøkonom: Sådan bliver årets sidste uger på aktiemarkedet

Theresa May: EU har ingen ønsker om at benytte bagstopper

Mode-boss: "I mine 45 år i modebranchen har der aldrig været så mange ulykker på så kort tid"

Google investerer 1 mia dollar i nye kontorer i New York - vil fordoble antallet af ansatte til 14.000

"Vi har sørget for, at danskerne hvert år kan beholde næsten 21 mia kr flere af deres egne penge"