Det skriver medierne: Sojabønner og gas vil flyde til EU - uanset Junckers løfte til Trump
Donald Trump.
Foto: Joshua Roberts/Reuters/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Sojabønner og gas vil flyde til EU - uanset Junckers løfte til Trump

EU vil skrue op for importen af flydende naturgas og sojabønner, har EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Junckers, lovet den amerikanske præsident, Donald Trump. Importstigningerne var dog også kommet uden Junckers hjælp. Det skriver Berlingske Business

Finanstilsynet skal lære om fintech på ny app

Fintech-virksomheden Hiveonline bliver første gæst i Finanstilsynets fintech-sandkasse. Blandt målene er, at tilsynet skal blive klædt bedre på til at forstå de nye teknologier. Det skriver Berlingske Business.

Facebooks aktieværdi faldt med værdien af McDonald's

Manglende vækst i antallet af brugere får Facebooks aktiekurs til at falde kraftigt på trods af et kvartalsregnskab med rekordresultat. Det skriver Berlingske Business.

Børsen

Protesemager slipper indtil videre for Trumps hammer

Össurs kinesisk-producerede proteser og støtteskinner får ikke straftold i USA. Men firmaets fabrik i Mexico kan komme på Trumps radar, advarer analytiker. Læs artiklen her

Pandora i ny nedtur efter Carnegie-analyse

En forhandlerundersøgelse fra Carnegie var torsdag med til at skabe endnu en aktienedtur for smykkeproducenten Pandora, der i løbet af dagen faldt med over 6 pct. Læs artiklen her.

Erhvervslivet i afdæmpet jubel over handelsfred

De største danske interesseorganisationer er overraskede over - og tilfredse med - onsdagens aftale mellem Trump og Juncker. Meget er dog stadig uklart, og konflikten kan blusse op igen. Læs artiklen her.

Jyllands-Posten Erhverv

Danskernes penge rettes mod investeringer, der gør en forskel

Et kraftigt stigende antal danskere ønsker at komme miljøet til undsætning, mens de jagter et afkast. Især velhavende folk putter store summer mod de såkaldte impact-investeringer, vurderer de største banker. Det skriver Finans

Flere køber lynhurtigt bredbånd

Kampen om de danske bredbåndskunder er historisk hård, og tele- og elselskaberne presser priserne i bund for at lokke kunder i folden. Det skriver Finans

/ritzau/FINANS

Ny sæson af podcasten Topchefernes strategi med Niels Lunde

Den danske arkitekt Bjarke Ingels er kendt over det meste af verden og har fået international succes med virksomheden Bjarke Ingels Group - i daglig tale kaldet BIG.

Men hvordan ser Bjarke Ingels på strategi i sit særlige krydsfelt mellem en kunstnerisk og en kommerciel verden? Hvorfor eksisterer BIG? Hvilke kompetencer indeholder virksomheden? Hvordan tiltrækker han de bedste medarbejdere?Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Andelsboligkøbere går glip af rentefesten: Sådan sikrer du dig på det usikre marked

Erdogan advarer EU om Isis-fremstød i Libyen før fredsproces

Boeing opdager ny fejl i ulykkesfly

Fransk it-gigant bliver hovedsponsor af e-sportsvirksomhed: Det øger interesse, rekruttering og eksponering

"Hov, han har jo for korte bukser på"

Libyske havne blokeret af oprørsleder - mere end halvdelen af olieeksporten er væk

Weinsteins skæbne i voldtægtssag afgøres af fem kvinder og syv mænd