Generelt Af
Den franske og tyske energiminister vil udvide de to landes samarbejde om vedvarende energi, og i en fælles erklæring nævnes der eksempler på projekter, som potentielt kan indgå i samarbejdet.

Det skriver branchemediet Recharge News. Ifølge mediet nævnes der i erklæringen, at det blandt andet kunne udmønte sig i et fælles pilotprojekt inden for havvind eller auktionsrunder på tværs af grænserne.

- Frankrig og Tyskland er enige om at arbejde med kravene for at implementere et testprojekt for auktioner på tværs af grænserne inden for vedvarende energi.

- Derudover vil Frankrig og Tyskland koordinere deres udrulning af havvind i Nordsøen for at forbedre investeringssikkerheden og forudsigeligheden, fremgår det af erklæringen ifølge Recharge News.

Erklæringen, der henvises til, er fortsat et udkast, og det fremgår ikke tydeligt, hvordan samarbejdet mellem de to europæiske lande helt konkret vil komme til at se ud, skriver branchemediet.

Energiministrene skriver også i erklæringen, at begge lande er åbne for, at EDF's atomkraftværk Fessenheim, der ligger i det østlige Frankrig tæt ved den tyske grænse, lukkes "så snart som muligt".

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Danske Spil gør klar til salg af kasinoguldæg

Aktiesalget skydes i gang: Dansk cannabisselskab går på børsen

Aktier: Kinesiske aktier trækker fra resten af fjernøsten

Mens du sov: Trump langer ud mod verdens største oliekartel

Det skriver medierne: Danske Bank tjekkede ikke centrale advarsler fra whistleblower

Det skal du vide om aktiemarkedet onsdag

Stenrig russisk Chelsea-ejer afvises af Schweiz efter mistanke om kriminalitet

Analyse: Han er den nye Danske Bank-boss, medmindre...

Aktier: Energi kunne ikke trække USA i plus