Det sker i dag: Lars Løkke møder ukrainsk premierminister på Marienborg
Foto: Arkivfoto: Valentyn Ogirenko/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Årsregnskab fra Harboe

Harboes Bryggeri kommer med årsregnskab. Det sker knap 14 dage efter, Finans.dk skrev, at familien bag selskabet sælger ud af sine grunde, efter at kistebunden er slået ud af familiens frugtplantage.

Løkke møder Groysman

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mødes i dag med Ukraines premierminister, Volodymyr Groysman. Mødet finder sted i statsministerboligen Marienborg og sker forud for, at Danmark onsdag er vært for en konference om reformer i Ukraine.

I øjeblikket er udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) også ved at overveje, om Danmark skal lade Rusland lægge gasrørledningen Nord Stream 2 gennem dansk farvand. Et projekt, som Ukraine frygter vil ramme dem hårdt økonomisk og er stor modstander af.

Danmark vs. Frankrig

Til sidst vender vi den begivenhed, der for mange i dag kommer til at stjæle opmærksomheden fra både årsregnskaber og ukrainske reformer.

I gruppe C møder Danmark nemlig Frankrig ved VM i fodbold i Rusland. Kampen spilles klokken 16.00 dansk tid i Moskva. Med en sejr eller et uafgjort resultat er vi videre fra gruppespillet. Taber Danmark kampen, skal vi håbe, at Australien ikke slår Peru i gruppens anden kamp, der spilles samtidig.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ændrede fokus efter hjerneblødning: Gazellevinder i Syddanmark er vokset 3000 pct på fire år

Genmab fastholder helårsprognose - "Det er ganske positivt"

Analytiker: Her er højdepunkterne i Genmabs regnskab

Skat kritiseres for mangelfuld kontrol af bileksport

Aktier: Regnskab sendte Mærsk i svingninger

EU-rapport retter skarp kritik mod Finanstilsynet: "Viser komplet mangel på ansvarlighed"

Følsom Ambu-aktie presset af uklarhed om bruttomargin

Analyse: Årets aktietaber har et skud tilbage

Vestas dykker efter konkurrent-regnskab - Ambu er dagens aktievinder