Det skriver medierne: Fire kapitalfonde i kamp om Tigerkæden
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen / Ritzau Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Fire store kapitalfonde i kamp om Tigerkæden

Kapitalfonden EQT arbejder hårdt på at sælge Flying Tiger-kæden inden sommerferien. Netop nu tygger EQT på forskellige milliardbud, som er smidt på bordet af fire store kapitalfonde. Det skriver Berlingske.

Gentofte opgiver i kamp om Mærsk-millioner

Efter flere års kamp giver Gentofte Kommune op. Skatten fra dødsboet efter Mærsk Mc-Kinney Møller tilfalder nu staten, fordi kommunen ikke tror, at den kan vinde sagen. Alligevel er der flere retssager om dødsboer på vej mellem Gentofte og Skat. Det skriver Berlingske.

Coop sætter butikker ind i kamp mod Nemlig.com

Dagligvaregiganten Coop opruster med nethandel. Med levering samme dag og ved at aktivere de 1100 dagligvarebutikker vil Coop.dk have en større bid af det spirende danske marked. Det kommer dog til at tage tid, før andelskoncernen indhenter Nemlig.com, som sidder tungt på markedet. (Side 10-11)

Børsen

Brian Mikkelsen går til Dansk Erhverv

Blot 50 dage efter, at statsministeren sidst måtte justere sin regering, må Lars Løkke Rasmussen (V) igen forbi Amalienborg for at præsentere en ny minister. Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) forlader politik for at blive administrerende direktør i Dansk Erhverv. Læs historien her.

Dansk svinegigant vil på børsen til oktober

Kæmpelandbruget Goodvalley arbejder lige nu på højtryk for at gøre klar til en børsnotering til oktober. Selskabet går efter en pris mellem 3 og 4 mia. kr. Læs historien her.

Bert Nordberg har mange opgaver i TDC

TDC's nye formand har mange opgaver på programmet, når han sætter sig i formandsstolen hos TDC. Det starter med at samle aktionærerne, indføre svensk effektivitet, være politisk musikalsk og få styr på ledelsen. Læs historien her.

Genmab-boss: For tidligt at dømme Darzalex

Biotekselskabet Genmabs topchef, Jan van de Winkel, vurderer, at den manglende effekt i solide kræftformer for lægemidlet Darzalex i kombination med Tecentriq fra Roche er et tilbageslag for potentialet. Men han ser ikke potentialet forsvinde. Læs historien her.

Danske Bank-ejere afventer kulegravning af hvidvasksag

Flere Danske Bank-aktionærer venter på en intern undersøgelse, inden de fælder dom over hvidvasksagen. PFA opfordrer ledelsen til at være åbne om fundene. Læs historien her.

Amerikanske læger venter spændt på Novos diabetespille

Der er diabeteskongres i weekenden i USA, og Novo Nordisks potentielle diabetespille er et hedt emne, viser en undersøgelse fra JPMorgan. Undersøgelsen indikerer, at de nye typer medicin vinder terræn, mens der fortsat er pres på insulinområdet, hvilket udvander Novo Nordisks vækst med det nye GLP1-produkt Ozempic. Læs historien her.

MHI-Vestas chef udfordrer rival med kæmpemølle

Den nye topchef for MHI Vestas, der er havmøllesamarbejdet mellem Vestas og Mitsubishi, angriber rivalen Siemens Gamesa. MHI Vestas har den største havvindmølle, og den skal bruges til at åbne et lukket marked. Læs historien her.

Fuldt finansfokus for ny Mærsk-kassemester

Ansættelsen af svenske Carolina Dybeck Happe som CFO markerer på én og samme tid både nye og gamle tider hos A.P. Møller-Mærsk. Man vender tilbage til en klassisk CFO-funktion, hvor forgængeren Jakob Stausholms bredere ansvar skrottes. Læs historien her.

Jyllands-Posten Erhverv

Danske Banks troværdighed styrtdykker

Hvidvaskskandalen i Estland koster Danske Bank og topchef Thomas F. Borgen dyrt i troværdighed. Siden begyndelsen af året er andelen af danskere, som finder banken troværdig, faldet fra 72 pct. til i dag kun at udgøre 63 pct., viser måling. Det skriver Finans.

E-sportfirma tvunget til at lukke efter fejl

Det storsatsende e-sportsfirma Tricked, der har Lars Seier Christensen som investor, blev onsdag sendt til tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen. Det skriver Finans.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal