Harlang er begæret konkurs - kan nu miste sin bestalling
Foto: Scanpix/Torkil Adsersen
Generelt Af
Den kontroversielle advokat Christian Harlang er nu blevet begæret konkurs af en af de fonde, som har millioner af kroner til gode. Det skriver netmediet finans.dk.

 "Jeg kan bekræfte, at fondens bestyrelse på vegne af Det Dansk-Franske Dampskibsselskabs Fond har begæret Christian Harlang og hans advokatfirma konkurs. Vi mener, det er den bedste måde at varetage fondens interesser," siger fondens formand Steen E. Christensen til finans.dk.

Og i morges besluttede Skifteretten i København så formelt at sætte gang i processen, så retten dermed har nikket ja til påstanden om, at Christian Harlang og hans advokatfirma er insolvent.

Hvis Harlang bliver erklæret konkurs, vil han også miste sin bestalling og dermed retten til at være advokat.

Christian Harlang har været meget i mediespalterne de seneste år, efter at han er idømt en stribe bøder i Advokatnævnet. Han er også blevet pålagt at betale millioner af kroner tilbage i salærer og honorarer, som han ifølge anklagerne har taget uretmæssigt hos klienter.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Mette Frederiksen klasker til Margrethe Vestager: "Skal vi ikke være enige om, at den formulering ikke kommer med igen?"

S-formand: "Mulle. Tulle. Lad nu være med at spise den skovsnegl"

"At skyde et lag administratorer ind vil ikke give indtjening - og vi mister hånden på kogepladen"

Nu falder flexleasing af Volvo XC90 i pris

Opfrisket Mazda 6 stationcar har langturstalenter

The Guardian: Danske Banks hvidvask er muligvis historiens største

Islandsk serum får kunderne til at betale 930 kr. for en lillebitte flaske

"Mange af os ejerledere er ikke helt raske"

Tag på hummersafari i Sverige: Jagten på Bohusläns sorte guld sættes igang