Det sker i dag: Er boligfesten fuset ud?
Foto: Scanpix/Bax Lindhardt
Generelt Af
Sommer på boligmarkedet?
I dag kommer der friske tal fra Finansdanmark, som tager temperaturen på boligmarkedet i første kvartal. Der er tal for kvadratmeterpriser og antallet af handeler for både huse, lejligheder og sommerhuse. Flere økonomer er bekymrede for boligpriserne i København, selv om der indtil videre ikke er tegn på en katastrofekurs a la Stockholm, hvor priserne er faldet over 11 pct. det seneste år.

Merkel og Macron
I Berlin sidder regeringscheferne fra Tyskland og Frankrig og drøfter reformer af eurosamarbejdet. Det er ingen hemmelighed, at Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, er en endnu større tilhænger af reformer end Tysklands kansler Angela Merkel, der endda er presset på hjemmefronten lige nu. Merkels samarbejdspartner CSU kræver, at Merkel skaffer en bred EU-aftale om kontrol med immigration indenfor to uger.

Og lidt til gourmet'erne
I aften bliver verdens 50 bedste restauranter kåret i Bilbao. Sidste år kom de to danske restauranter Geranium og Relæ ind på hhv 19. pladsen og 39. pladsen, og tidligere har Noma toppet listen i fire år. Sidste år skulle man dog besøge Daniel Humm's Eleven Madison Park i New York for at spise på verdens bedste restaurant.
/Horn

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Morten Erik Friis er udstationeret i Saudi-Arabien og oplever benspænd i sin danske bank: "Nu kan jeg pludselig ikke købe flere aktier"

Gomspace efter 70 pct fald: Sådan står vi hvis storkunde svigter

Debat: Den barske sandhed er, at svenskerne i øjeblikket har langt bedre entreprenører

Kriseramt Postnord i bedring – men den danske forretning trækker stadig ned

Boeing suspenderer 2019-forventninger efter flyulykker

Formand for nedrivere vil ikke anke millionbøde i kartelsag: Dommen vælter ikke vores stærke fundament

Hovedsædet i Randers har modtaget et enkelt brev med pulver, trussel og afpresning: Danish Crown har nu indført skrap kontrol ved alle indgange

Bybilen er gået i bakgear på børsen: Vi er en lækkerbidsken i 2021 lover direktøren

SAS-kunder med strejke-angst får lov at booke om gratis