Det skriver medierne: Nye beviser i kartelsag – Carlsberg satser på at undvige millionbøde
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Jyllands-Posten Erhverv

Nye beviser i kartelsag – Carlsberg vil undvige millionbøde

En faktura bliver afgørende i Carlsbergs forsøg på at overbevise den tyske appeldomstol om bryggeriets uskyld i et priskartel i landet og undvige en kæmpebøde, som bryggeriet ikke har sat penge til side til. Appelsagen, der skal afgøre, om Carlsberg får en kæmpebøde starter i dag. Det skriver Finans.

Iværksætterformand: Vi taber kampen om talenterne

Tommy Andersen, den nye formand for regeringens iværksætterpanel, advarer politikerne om, at mange opstartsvirksomheder i dag taber kampen om de udenlandske talenter til konkurrenter i London, Stockholm og Silicon Valley. Derfor skal der gøres noget, mener han. Det skriver Finans.

Børsen 

Danske Banks investeringssats tæt på halv mia 

Kunderne strømmer til Danske Banks June, der gør det muligt at investere sine penge til den halve pris af de løsninger, som dominerer det danske investeringsmarked. Robotrådgiveren har fået over 440 mio. kr. under forvaltning. Nu kommer Nordea og Jyske Banks rivaler. Læs historien her

Jensens Bøfhus bløder

En livstruende krise hærger fortsat restaurantkæden Jensens Bøfhus. Måned for måned kæmper Jensens Bøfhus for sin overlevelse. Trods en negativ egenkapital på 155 mio. kr. tror bestyrelsesformand Torben Frigaard på projekt. Læs historien her

Demant-boss ser positivt på kæmpefusion 

Den danske høreapparatproducent William Demant byder en kæmpefusion mellem konkurrenterne Sivantos og Widex velkommen. Et høreapparat-bryllup mellem Widex og Sivantos vil trække niveauet i hele branchen op, vurderer William Demants topchef Søren Nielsen. Læs historien her.

Berlingske Business

Andelsboligforeninger ruster sig mod rentestigninger

Et stigende antal andelsboligforeninger er i gang med at sikre sig mere stabilitet på den lange bane og låse renten på deres realkreditlån fast på et historisk lavt niveau. I dag har 61 pct. af de andelsboligforeninger, der er kunder i Nordea Kredit, et fastforrentet lån. For tre år siden var det 56 pct. Det skriver Berlingske Business.  

Ekstreme prishop på vanilje rammer isproducent hårdt


Med en pris på over 3.000 kroner pr. kilo er vanilje blevet lige så dyrt som sølv. Det går hårdt ud over den danske isproducent Hansen Flødeis, som har valgt at investere i egen vaniljeproduktion i Uganda. Det skriver Berlingske Business.

Danskerne sikrer sig mod rentehop i USA 

Den Amerikanske Centralbank, Fed, ventes onsdag aften at sætte renten op med 0,25 procentpoint. Danskerne er allerede i fuld gang med at sikre sig mod en stigende rente, og det kan være en god ide. Men der er flere årsager til, at danskerne ønsker mere sikre boliglån. Det skriver Berlingske Business

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Efter udbytteskandale: Jarlov overvejer at stramme krav til ejerskab af aktier

Hvert tredje pizzeria snyder bevidst med sin skat - nu vil DF have skrappere kontrol i finansloven

Partifælle til May: "Du mister støtten fra mange konservative MP'er og millioner af vælgere"

Søren Skou: Vi fortsætter med at sælge Total-aktier

Årets vigtigste investorbegivenhed er tæt på - Danske Bank tror på aktiestigninger

Navneforbud ophævet: Britta Nielsens døtre er sigtet

Bankdirektør reserverer 28 mio til landbruget: Svinebønderne får slag på begge sider af hovedet

Pensionsboss med udsigt til ny formand i Danske Bank: Nu kan vi igen investere i banken

EU-Kommissionen får nyt budget fra Italien